ПУТИН ДИГАО РАТНУ АВИЈАЦИЈУ: Сухоји равне све са земљом (ВИДЕО)

PUTIN DIGAO RATNU AVIJACIJU: Suhoji ravne sve sa zemljom (VIDEO)

20 oktobra 2019

Najmanje 13 džihadista je ubijeno u Idlibu tokom bombardovanja ruskih vazdušnih snaga na položaje terorista.

Lokalni mediji preneli su da su Rusi izveli seriju teških vazdušnih udara na položaje džihadista u području Velikog Idliba.Ruski avioni su bombardovali gradove Marzitu, Fazeratu, Kafr Sijnah, Kafr Nabl, Šeik Dames i Amerijeh. Bombardovan je i jedan od ključnih gradova u severnoj Latakiji, Kabani.

“Četvorica džihadista pripadnika Hadžata Tahrira al-Šama ubijena su jutros kada su ruski ratni avioni bombardovali grad Kafr Sijnah”, navode lokalni mediji.

Takođe, navodi se da su ruski ratni avioni samo dan ranije izveli više od 50 vazdušnih udara na položaje terorističkih grupa u Idlibu. Tom prilikom je, prema poslednjim izveštajima, ubijeno najmanje devet terorista Hadžata Tahrira al-Šama, koji su povezani sa Al-Kaidom.

Lokalni mediji navode da su ruski vazdušni napadi ukazuju na to da bi Sirijska arapska vojska (SAA) mogla uskoro da krene u veliku kopnenu ofanzivu protiv džihadista i njihovih saveznika u Idlibu.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. doktrina soka says:

    Dobro su ih Rusi podprasili.Neka sada kolju po internetu.

  2. A akoM says:

    Ovo na snimkama nije nasumično masovno bombardiranje,nego izgleda dobroinformirano precizno točkasto bombardiranje,tj.viša faza vojne vještine-rata!

  3. Republika Srpska says:

    13 Hikmeta manje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *