ПУТИН ДИГАО РАТНУ АВИЈАЦИЈУ: Сухоји равне све са земљом (ВИДЕО)

ПУТИН ДИГАО РАТНУ АВИЈАЦИЈУ: Сухоји равне све са земљом (ВИДЕО)

20 октобра 2019

Најмање 13 џихадиста је убијено у Идлибу током бомбардовања руских ваздушних снага на положаје терориста.

Локални медији пренели су да су Руси извели серију тешких ваздушних удара на положаје џихадиста у подручју Великог Идлиба.Руски авиони су бомбардовали градове Марзиту, Фазерату, Кафр Сијнах, Кафр Набл, Шеик Дамес и Америјех. Бомбардован је и један од кључних градова у северној Латакији, Кабани.

“Четворица џихадиста припадника Хаџата Тахрира ал-Шама убијена су јутрос када су руски ратни авиони бомбардовали град Кафр Сијнах”, наводе локални медији.

Такође, наводи се да су руски ратни авиони само дан раније извели више од 50 ваздушних удара на положаје терористичких група у Идлибу. Том приликом је, према последњим извештајима, убијено најмање девет терориста Хаџата Тахрира ал-Шама, који су повезани са Ал-Каидом.

Локални медији наводе да су руски ваздушни напади указују на то да би Сиријска арапска војска (САА) могла ускоро да крене у велику копнену офанзиву против џихадиста и њихових савезника у Идлибу.

(Правда)

KOMENTARI3 коментара

  1. doktrina soka says:

    Dobro su ih Rusi podprasili.Neka sada kolju po internetu.

  2. A akoM says:

    Ovo na snimkama nije nasumično masovno bombardiranje,nego izgleda dobroinformirano precizno točkasto bombardiranje,tj.viša faza vojne vještine-rata!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u