ПУТИН „држи у шаци“ ХИЛАРИ КЛИНТОН!

PUTIN „drži u šaci“ HILARI KLINTON!

25 septembra 2016

84088-54

Američki telekanal ABC objavio je da je direktor FBI Džejms Komi rekao da je kandidatkinja Demokratske partije za predsednika SAD – Hilari Klinton – pokazivala „krajnju nemarnost“ prema tajnim informacijama dok je bila na položaju državnog sekretara.

FBI je objavio 189 stranica novih dokumenata povezanih sa „e-mail slučajem“, a tim novim dokumentima se ukazuje da je jedan od pomoćnika Klintonove – u vreme kada je ona bila u poseti Moskvi -u njenu hotelsku sobu doneo akt-torbu sa tajnim dokumentima. A to je predstavljalo kršenje američkih bezbednosnih pravila.

Da sve bude nepovoljnije po Klintonovu, kada su ona i njen pomoćnik napustili hotelsku sobu – iza njih je ostao dokument koji je bio državna tajna.

FBI naglašava da su dokument – po njihovom izlasku – otkrili i uzeli saradnici „diplomatskog obezbeđenja“.

Ovo je za Klintonovu nova „nagazna mina“. Ona već ima probleme zbog korišćenja privatnog servera u vreme dok je bila državni sekretar – probleme koji izbornu vodu teraju na vodenicu njenog suparnika Donalda Trampa.

Komi je pre razotkrivanja „gafa iz Moskve“ tvrdio u slučaju sa privatnim serverom nema nikakve krivične odgovornosti Klintonove.

Mada u tekstu nema nikakvog povezivanja sa ovim novim slučajem, američki časopis Foreign Policy objavio je da će Klintonova – postane li šef države – prema Rusiji voditi oštriju spoljnu politiku i od Baraka Obame.

FP posebno naglašava: „Agresivni pristup Klintonove Moskvi, koji podrazumeva da se Putinu ne sme verovati, a da na njegove poteze treba odgovarati silom, u oštrom je kontrastu sa predusretljivom Trampovom pozicijom. Hilari njen pristup obavezuje na mnogo konfrontacioniju politiku u Siriji. Sve ukazuje na to da bi ona pokušala da tamo – ali ne samo u Siriji – pritisne ruskog medveda“.

Ona je u oktobru prošle godine tražila da SAD „zatvore“ nebo nad Sirijom za sve avione osim svojih.

Američki ekspert za Rusiju Stiven Koen rekao je povodom svega FP:

„Ako neko ima nameru da kaže Rusiji: ,Obaraćemo vaše avione’, neka zna da je malo verovatno da će Putin u tom slučaju reći: ,Ako je tako, obustavljam letove’. Sve može ići ka još većem krvoproliću“.

KOMENTARI3 komentara

  1. Derim says:

    Frustrirana lezbaca kostaće glave i same kauboje

  2. Savetnik komentatora says:

    Ma nemam ja problema što Putin nju drži u šaci. Ali brate, to je blizu. Jako blizu. Bojim se da će ona odjeanput zgrabi Putina za jaja kad ode da piški i ...Jebga, šta drugo, nego zamolba za puštanje muda na slobodu. Zato bolje da on nju baci iz šake. Ako moš malo na onu stanicu tamo kod satelita. Nije važno ni ako promaši.(Imam ja još jedan nevidljiv strah. Šta ako Gospođa stegnuta u njegovoj šaci drži dve cigle u svojoj šaci?)

  3. rubljov says:

    Da, Putin drzi u saci Hilari, ali ne o one koje namecu ovu nepopularnu spodobu za predsednika USA. Ljudi su strasno povrsni, mahnite crevenom maramom i svi ce poverovati da je problem u marami.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *