ПУТИН ХИТНО РЕАГОВАО: Руски председник дејствовао одмах после напада на руску школу!

PUTIN HITNO REAGOVAO: Ruski predsednik dejstvovao odmah posle napada na rusku školu!

11 maja 2021

RUSKI predsednik Vladimir Putin naložio je šefu ruske garde Viktoru Zolotovu da izradi novu uredbu o vrstama oružja dozvoljenih za civilni promet.

To je saopštio portparol ruskog lidera Dmitrij Peskov.– Predsednik je naložio vladi da pruži pomoć i pruži medicinsku i psihološku pomoć povređenoj, ranjenoj deci, da pruži potrebnu pomoć porodicama žrtava. Zolotovu je dato posebno uputstvo kako bi se donela nova uredba o vrstama oružja koje može biti u civilnom prometu – naglasio je predstavnik Kremlja.

Prema rečima portparola Kremlja Dmitrija Peskova, ovo naređenje izdato je „uzimajući u obzir vrstu malokalibarskog oružja koje je napadač koristio“ u Kazanju.

– Radi se o tome da se ponekad malokalibarsko oružje registruje kao lovačko oružje, koje se u nekim zemljama koristi kao puška i tako dalje. To će takođe hitno razraditi Rosgardija – objasnio je portparol Kremlja.

KOMENTARI3 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Tako je to u drzavi u kojoj samo jedan naredjuje i jedan sme da donosi odluke. Ima li tamo jos ljudi, drzavnih sluzbenika koji imaju neku odgovornost ili obaveze? Kako to sve radi Putin.

  • Gardista says:

   Nije on Putin...on je Bog.

   • PUKOVNIK ILIJA says:

    Vlast u Srbiji treba da donese uredbu o regulisanju nabavke velikih masina za mlevenje mesa i kostiju! Putin zna sta radi, a vlast u Srbiji samo vara i laze narod. U Republ ici Srpskoj Dodik u centru Banjaluke pravi kucu od 5.000 kvadrata. U suterenu je predvidjena izgradnja kosarkaskog igralista sa tribinama za gledaoce a prizemlje i prvi sprat treba da bude "kucica" za njegovu familiju da svi budu okupljeni na jednom mestu. Na krovu ce biti heliodrom za helikoptere, kako bi on i clanovi njegove porodice mogli hitno da se evakuisu u slucaju napada vojnih snaga Bakira Izetbegovica ojacanih sa talibanima i mudzahedinima...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *