ПУТИН И ТРАМП СТВАРАЈУ ДВЕ НОВЕ ДРЖАВЕ НА БАЛКАНУ!

PUTIN I TRAMP STVARAJU DVE NOVE DRŽAVE NA BALKANU!

12 septembra 2018

Donald Tramp i Vladimir Putin razrešiće balkanski čvor u nekoliko faza u narednih pet godina!

Ovo su saznanja diplomatskih izvora, iz istih izvora koji su posle sastanka predsednika SAD i Rusije, 15. jula u Helsinkiju, otkrili da su oni pričali i o Kosovu, što se kasnije pokazalo kao tačno, baš kao i vest da su na istu temu telefonski pričali Tramp i Angela Merkel. U svakom slučaju, dva najmoćnija predsednika na svetu veruju da će probleme u regionu rešiti stvaranjem dve moćne države u regionu – „velike Srbije“ i „velike Albanije“!

(Republika)

KOMENTARI16 komentara

 1. Zoran says:

  Nece Trampu da dozvole da se Putin ubaci na Balkan. Nece duboka drzava, mada nema duboke drzave, to su demokrate u sustini. Duboka drzava ne postoji kad su demokrate na vlasti, samo kad su republikanci.

  • Željko says:

   @Zoran "Velika Albanija" i " Velika Hrvatska", ne radujem se jer mi ćemo morati "europeizirati" oko 1,5 milijuna Bošnjaka, mislim da će se Hrvatska i Srbija graničiti i na Dunavu i na Drini uskoro!!

  • padre says:

   Može, ali da Albanije dobije samo naziv, a ostane, kolika je i sada!

 2. Dane Radakovic says:

  vel. albanija ako je stvore mocnici sila onda srbije nemaaaa albanija se stvara na srbskoj zemlji ko i hrv. sto je nikla na u SRBSKOJ I VOJNOJ KRAJINI K N I N

  • Karital says:

   Nema tu nikakve srpske zemlje, niti je Knin ikada bio srpski.Dođi u Gospić pa reci to što pišeš po portalu, možda te dobro i nagrade,

   • padre says:

    Možda je sad nema, kad ste sve pokrali, ali kako kažu nikome nije dozore gorela sveča!

   • Strahinja says:

    Pise da su 90% pripadnika hrvatske skupine ustvari pokatoliceni Srbi... Pa raspitaj se koju je slavu slavio tvoj deda i sve ce ti biti jasno...

   • Diego says:

    Iz provjerenih izvora, hrvatskoj će ostati samo dio Slavonije. Ne znam kako će to da naprave, ali hajde da vidimo.

   • Hruscov says:

    Moj brate srbine po pradjedu. Budalo glupa sto pises u opste ovde kad grama mozga nemas. Bio sam ja sad skoro u moj Gispic i...sta....tuga brate sta ste mu uradili. Pokrij se usima i cuti.

 3. Miraš says:

  Višestruko zloban tekst. Pozivaju se na Srpski telegraf koji sutra objavljuje tekst: "Otkrivamo tajni dogovor: Tramp i Putin prave veliku Srbiju za 5 godina. Amerika i Rusija stače iza novog plana za Balkan koji obezbedjuje trajnu stailnost. Ambasador Skot: Interesi SAD i Kremlja se ovde poklapaju." 1. prvo O čemu su se dosad dogovorili Tramp i Putin? Ni o čemu. 2. Govore i o stvaranju velike Albanije. Albanija je bivša članica Varšavskog pakta koja je odlepršala u NATO te nakon toga da li je Ruska Federacija dužna da Albaniju učini većom? Istovremeno Ruska Federacija da li je dužna da i NATO učini većim?

 4. DUSKO says:

  OVO JE NETACNA INFORMACIJA !!!

 5. Vojna i ojdesve says:

  Novi svetski poredak, nije onaj stari nacionalistichki. Sad je korporacije... Gradi pa rushi pa opet gradi....

  • Sentinel says:

   Pa vi niste culi? Hrvacka se ukida!

 6. mrak says:

  Trt, mrt, prt ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *