Putin ima decu sa lepom Alinom

Putin ima decu sa lepom Alinom

31 januara 2013
alina-kabaevaPre pet godina pisalo o tajnoj veridbi Vladimira Putina i bivše gimnastičarke Aline Kabajeve, ali priča je nakon intervencije vlasnika lista u kome je objavljena ubrzo povučena.
Mnogi tvrde da Putin iz ove veze već ima trogodišnjeg sina, ali zanimljivo je spomenuti i to da o ovom događaju ruski mediji nisu pisali jer samo spominjanje veze ujedno znači i kraj novinarske karijere.
Informacija o rođenju Putinovog deteta pojavila se u Nju Jork Postu, a dopisnik iz Moskve zbog straha od političke odmazde hteo je da ostane anoniman. Međutim, najzanimljivije je da je čečenski predsednik Ramzan Kadirov putem Tvitera čestitao Alini na rođenju ćerke i pritom je oslovio kao „prvu damu Rusije“. Kadirov je nedugo nakon toga shvatio da Tviter nije privatan pa je objavu ekspresno povukao, ali bilo je prekasno.

I dok svet nagađa, Putinova supruga Ljudmila ne pojavljuje se u javnosti, a neki nagađaju da se uopšte ne nalazi u Rusiji već u letnikovcu. Naravno, postoji i teorija da se prava prva dama nalazi u jednom manastiru gde je čuvaju snage bezbednosti, i ne sme da napusti rezidenciju.

(Smedia/Index.hr)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Tomislav says:

    Smesno.Ovo je za nase proevropsko-atlantske novine glavna vest ovih dana.Posto sam dugo ziveo tamo,nedavno su ruske tv.prikazale Alinu i njen stan gde zivi tragom takvih prica.Takodje i coveka koji sa njom zivi.Kad se gleda iz daljine,lici na Putina po hodu i sto se visine tice.Takodje je procelav,ali daleko da je to Putin.Pa zar bi on dozvolio nesto tako sebi.Covek takvih moralnih kvaliteta.Da mu je zena u manastiru-takodje notorna laz.Pa to mogu da demantuju i neki nasi poznati kuvari koji rade u restoranima gde se ponekad nadju i Putin i Ljudmila.Ovo su sve ciste prevare skuvane u zapadnim kuhinjama.Njima je ovakav nacin zivljenja,lazi i prevara i sta ne sve drugog svojstven.Davno je Njegos rekao:"Latini su stare varalice...."

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *