ПУТИН ИСМЕЈАО ХОЛИВУДСКИ ФИЛМ: „Американци да прођу подморницом, а нису могли са два чамца…“ (ВИДЕО)

PUTIN ISMEJAO HOLIVUDSKI FILM: „Amerikanci da prođu podmornicom, a nisu mogli sa dva čamca…“ (VIDEO)

2 decembra 2018

Predsednik Rusija Vladimir Putin je rekao je da je malo verovatan događaj koji je opisan u američkom filmu „Hunter Killer“ – Amerikanci spasavaju ruskog lidera.

Na konferenciji za štampu nakon samita G20 u Argentini Putinu je bilo postavljeno pitanje o filmu. Novinar je ispričao kratak siže filma u kojem američka podmornica ulazi u vojnu bazu na Arktiku kako bi spasila ruskog predsednika.

„U našu bazu (uplovila američka podmornica)?“, zapitao je Putin i dodao: „Malo verovatan scenario, fikcija!“.

„Dva mala čamca koja su SAD poklonile Ukrajini nisu prošla kroz Kerčki moreuz, a ti želiš da (američka) nuklearna podmornica uđe u našu bazu! Loš film“, rekao je Putin novinaru, mahnuo ruskom i napustio konferenciju za štampu.

KOMENTARI3 komentara

  1. Trn says:

    Bilo bi mnogo bolje da su obojica ponovo pogledali stari film "Rusi dolaze" - ne verujem da ga nisu gledali - pa da se podsete kako to Amerikanci ismejavaju sami sebe. Takve gluposti samo vestern Holivud može da smisli - američka podmornica spasava ruskog predsednika?! Holivud je odavno postao ropotarnica militantnih globalističkih američkih ideja. Deo slobodoljubivog sveta odavno je to pročitao. Balon jedne usiljene sile počeo je, već prilično probušen, sve brže da ispušta!

  2. milorad says:

    MNOGO narkomana je u kaliforniji, ali i PUBLIKA IM JE TAKVA.Ja više nisam u stanju da pogledam ništa što dolazi odatle , to je tolika količina sumanutosti nedorečenosti i budalaština,očigledno poremećenih umova koji prave sceanrije i režiraju scene, oni su BOLESNI u glavu, kako kaže moj deda:)

  3. Za Srbiju says:

    Hvala Putku što me nasmeja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *