ПУТИН ИСПРОЗИВАО АМЕРИКУ као нико до сада! ЧАК ИМ ЈЕ ОТКРИО КО ЈЕ НАЈВЕРОВАТНИЈЕ УБИО КЕНЕДИЈА (ВИДЕО)

PUTIN ISPROZIVAO AMERIKU kao niko do sada! ČAK IM JE OTKRIO KO JE NAJVEROVATNIJE UBIO KENEDIJA (VIDEO)

7 juna 2017

Da li Putin zna ko je ubio Kenedija?

Budimo iskreni – ako iko zna ko je ubio Kenedija, van američke elite, to bi bio bivši šef KGB-a.

U ovom isečku intervjua iz 4. jula sa Megin Keli, Putin aludira na činjenicu da je CIA možda ubila predsednika Kendija. Ako je to bilo moguće tada, bez da javnost ikada sazna za to, šta su onda realna ograničenja u izmišljanju priče vezano za “ruske hakere“ i američke izbore?

Putin je u više navrata izjavio da je poznato da današnja internet tehnologija nema granice, što znači da je bilo ko iz bilo kog mesta u svetu mogao da hakuje DNC, ko se to zaista desilo, dok preusmerava otiske na Rusiju.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI10 komentara

 1. goran says:

  Putin opet ne sme da kaze istinu. Kenedija je ubio Mosad jer se on protivio tome da Amerika da Izraelu nuklearke. Ovo je veoma razocaravajuce da Putin za sve optuzuje Ameriku, kao da ne zna da je i Amerika samo kolonija cionistickih bankara. Tako je obecavao da ce otkriti, zahvaljujuci svojim satelitskim snimcima, pravu istinu o SEP. 11. No, to ni do dan-danas nije obelodanio. Zasto, ako je u sukobu sa Zapadom? Zato sto je taj sukob kontrolisan, on ne sme da ugrozi cionisticke interese. Putin i Tramp rade za istog gazdu. Sve vise podsecaju na Ckalju i Miju Aleksica.

  • zoran says:

   ne seri ti znas a putin nezna

  • Pitagora says:

   Bravo za komentar! A ja bih u zezatorskom stilu dodao da se zna ko je sredio Kenedija. Arkan. Ili Sloba? Onaj isti koji je ubio Loru Palmer.

  • Ivko says:

   @Goran Sve ti znas, svakoj krpi si zakrpa govedo! Kenedija je ubio isti onaj koji je zapalio zito, to ce sicer da istrazi.

 2. triglav says:

  isti gazda, iste bademaste, hazarske oči kod svih aktera.

 3. goran says:

  Umes li da citas, nisam rekao da Putin ne zna, nego da ne sme da kaze. Kao sto ne sme da dirne u Izrael. Moze samo da ondulira i kobajagi ratuje sa Zapadom.

 4. goran says:

  Hocer li Putin konacno reci ko je "odradio" Septembar 11, kad je vec vise puta obecao? Za sada, on to ne sme da uradi. Upitajte se zasto?

 5. Harry Neron says:

  U filmu Olivera Stone-a JFK sve je bilo lepo kazano o tome ko sve je imao interes da liši života Kennedya. Svi koji ste čitali biografiju porodičnog klana Kennedy mogli ste se sami uveriti da je cela familija jedna velka štetočina za mnoge američke biznise i na tlu SAD i vani, zato je i večina onog dela klana koji se dočepao bilo kakve vlasti završila prijevremeno na groblju.

 6. Baraba says:

  Remember remember remember Putin I Tramp glume dobrog I loseg momka a rade za istog gazdu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *