ПУТИН ИЗДАО ХИТНО НАРЕЂЕЊЕ ВОЈСЦИ: Припремите се за Трећи светски рат ако Хилари победи!

PUTIN IZDAO HITNO NAREĐENJE VOJSCI: Pripremite se za Treći svetski rat ako Hilari pobedi!

15 maja 2016

Russia PutinPrema izveštaju ruskog ministarstva odbrane, predsednik Putin je izjavio na sastanku sa komandantima vazdušnih snaga, kada im je naredio da ubrzaju postavljanje satelita ranog upozorenja, da se spreme za rat ukoliko Hilari Klinton postane predsednica.

Odluka predsednika Putina da lansira raketu klase Angara sa Pleseck aviodroma do kraja decembra zajedno sa novim satelitima ranog upozorenja pre nego što novi američki predsednik preuzme kancelariju u januaru 2017. godine jeste direktan odgovor na aktiviranje američke vojske na zapadnom frontu u Rumuniji, gde je pre neki dan aktiviran EPAA raketni sistem koji Rusija smatra direktnom pretnjom.

Pošto je predsednik Putin već naredio nagomilavanje vojske na zapadnom frontu u januaru s ciljem odgovora na agresiju Obaminog režima i NATO-a protiv Rusije, stručnjaci u Kremlju upozoravaju da je činjenica da je EPAA raketni sistem usmeren protiv Rusije.

Pošto Obamin režim i NATO uporno šalju svoju vojsku u istočnu Evropu radi sprovođenja vojnih manevara na granici sa Rusijom, predsednik Putin je primoran da pošalje tri nove divizije (oko 40.000 vojnika) kao odgovor na to.

Predsednik Putin strahuje da bi to nagomilavanje vojske moglo da preraste u rat ukoliko Hilari Klinton postane nova predsednica SAD.

S druge strane se nalazi američki milijarder i poslovni tajkun Donald Tramp, za kog se navodi da bi mogao da oslobodi Ameriku iz ciklusa stalnog ratovanja, ali i koji nimalo ne odgovara evropskim liderima.

Nepoznato je da li će Tramp biti u mogućnosti da porazi Hilari Klinton, ali činjenica je da mu Obamin režim to nimalo ne olakšava. Trenutna vlada SAD pokušava da sakrije sve šokantne zločine Klintonove i za sada uspeva u tome.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI8 komentara

 1. Siniša Savamali says:

  Ako luda babetina pobedi, ode ceo svet u pm.

  • Aleksandar V. Pavlovic says:

   Braco moj, nije samo to, ako ta baba pobedi, popismanice se i babe iz Nemacke i Britanije, a onda tek odosmo u milosnu!

 2. Petar says:

  Hahahaha. Pročitam naslov i pomislim Webtribune. Kliknem na tekst i odem dolje da vidim izvor. Webtribune :) Hahaha. Koje žutilo. Koji izmišljeni naslovi. Kao ako žena pobjedi odmah ratovi i to treći svjetski rat. i kao hitno im je to javio hahahaha.

 3. Vojna says:

  Antihrist........zena......babilon......newyork........to..je..to.........ona..ce..pobediti............................................vidimo..se..onamo..gore.......mkupi..sheshir..i..javaj..rakete....

 4. Derim says:

  Frustrirana lezbaca mrzi svet i rado bi zapalila planetu zemlju.

 5. M says:

  M:-Treba joj dati mladog zgodnog zdravog tajnika.O tajniku sve ovisi,buducnost svijeta!

 6. Portopranco says:

  Koju dioptriju od -12 ima,ta će slijepača bez da išta vidi razorit zemaljsku kuglu.Ima li u Americi iko pametan da zaustavi tu ludu.Ima li iko normalan?

 7. Pingback: 1,2,3… | Balkanska pravila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *