ПУТИН ИЗДАО ХИТНУ НАРЕДБУ тајним службама и војсци!

PUTIN IZDAO HITNU NAREDBU tajnim službama i vojsci!

21 decembra 2016

Russia's President Vladimir Putin and Defence Minister Sergei Shoigu visit the Sevastopol Presidential Cadet Academy

Predsednik Rusije Vladimir Putin naredio je obaveštajnim službama da pojačaju mere bezbednosti u Rusiji i inostranstvu posle ubistva ruskog ambasadora u Turskoj.

„Tražim od obaveštajnih službi da preduzmu dodatne bezbednosne mere u Rusiji i inostranstvu i da pojačaju bezbednost ruskih predstavništava u stranim zemljama i njihovih saradnika“, rekao je Putin u obraćanju zvaničnicima ruskih tajnih službi povodom Dana obaveštajaca.

On je takođe zatražio da se pojača saradnja sa stranim obaveštajnim službama.

Vladimir Putin je takođe, kako navode ruski mediji, izdao naredbu armiji Ruske Federacije da bude spremna na svaki mogući scenario.

Ruskog ambasadora u Ankari Andreja Karlova ubio je sinoć turski policajac, 22-godišnji Mevlut Mert Altintaš, koji je pre zločina uzviknuo „Alah je veliki“ i „Ne zaboravite Alep, ne zaboravite Siriju“.

Turska i Rusija formirale su zajedničku komisiju za istragu ubistva Karlova, koji je usmrćen sa nekoliko hitaca ispaljenih u leđa, a 18 članova ruske delegacije stiglo je jutros u Ankaru kako bi učestvovalo u radu komisije.

KOMENTARI7 komentara

 1. Batina says:

  Svi tragovi vode u london.

 2. General VS says:

  Hapsi hapsi hapsi ...

 3. bata surda says:

  Putko moze da hapsi, ali u Izrael ne sme da dirne. Javite mi ako gresim, voleo bih da nisam u pravu, ali tako je. Putko je sluga Izraela, kao sto je i Tramp. Samo malo strpljenja, pa ce svima biti jasno.

  • milos says:

   Da nisam video slike njega sa jevrejskom kapicom kako pali svece u sinagogi rekao bih da lupas ....ovako ...mislim da je sve ovo IZRAEL ....ko jedini profitira od rata muslimana i hriscana i nazovi hriscana .....samo jevreji , postavili su u svim zemljama sluge koji prave igranku za naroda kako bi se okrenuo narod na narod .......sve je scena i nista vise .

 4. bata surda says:

  Upravo tako, Jevreji uvek podmecu druge da ratuju za njihove ciljeve. O tome postoje ozbiljne studije, ko god zeli da se upusti u tu mracnu temu. Obratite paznju, u Alepu su uhvaceni izraelski oficiri, ali to nije postalo tema novinarstva, niti se iko cudi. A vec sutradan imate seriju atentata, nasilja koji sluze da skrenu paznju na druge dogadjaje. Uvek isto. Upitajte se: ko je najvise profitirao od rusenja Kula bliznakinja i od prica o Bin Ladenu? Zasto se Izrael ne buni kad Rusi rokaju po Siriji? Zato sto su u dogovoru i zato sto ce veliki deo Sirije pripasti Izraelu. Pogledajte cionisticku mapu velikog Izraela, staru preko sto godina, pa ce vam biti jasno o cemu se radi u Siriji. Jeste, Rusi ce prodati nesto oruzja i nadoknaditi deficit od sankcija, ali pravi profiteri su oni koji ce uzeti sirijsku zemlju, a to nije Rusija vec Izrael.

 5. Majkl says:

  Puts to ispod nosa dzuksu

 6. pera says:

  A i ja sam video Maju Gojkovic u hidzabu(to je ona krpetina sto mus.) Pokrivaju lice i Nikolica kako igra ramo ramo drzi moj sa Arapima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *