ПУТИН ИЗНЕО СВОЈ СТАВ О БАЛКАНУ

ПУТИН ИЗНЕО СВОЈ СТАВ О БАЛКАНУ

3 децембра 2021

Русија има апсолутно позитиван приступ свим отвореним питањима, заинтересована је за стабилизацију прилика, пре свега мира на Балкану и поручује да нико не може да нам намеће решења, изјавио је за Спутњик српски члан Председништва БиХ Милорад Додик после састанка са руским председником Владимиром Путином у Москви.„Русија сматра да Балкан припада балканским људима и да они треба да одлучују, а не неко са стране. Русија нема никакав шпекулативни интерес на Балкану и то је видљиво из поруке која нам је послата — чувајте мир, сарађујте, одбаците рат као опцију и нико вам не може наметнути решења са стране, осим оних које ви желите“, рекао је Додик.

Сумирајући утиске разговора с Путином, Додик је казао да се кући враћа веома задовољан.

„Што се мене тиче, ја се враћам са пртљагом који је далеко већи него што сам очекивао да ћу понети одавде“, истакао је Додик.

Додик је навео да је импресиониран начином на који председник Путин познаје проблеме на Балкану и како их поставља у погледу приоритета.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Beli Orao says:

    Не кажи више Додо ! Остало покажи на дјелу јер злобници не могу да те прате кад се неоткријеш! Ради само за свој народ и РС .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u