ПУТИН „ИЗРИБАО“ ВЛАДУ РУСИЈЕ И МИНИСТРЕ: „Фокусирајте се на циљеве и резултате! Престаните грађане да вучете за нос!“

PUTIN „IZRIBAO“ VLADU RUSIJE I MINISTRE: „Fokusirajte se na ciljeve i rezultate! Prestanite građane da vučete za nos!“

13 jula 2016

Putin 34564Vladimir Putin je javno pozvao vladu Rusije da jasno postavlja i formuliše ciljeve i rezultate koje želi da postigne, ne pokušavajući da građane vuče za nos.

Na prvoj sednici novoformiranog saveta za prioritetne i strateške projekte, dodatno je objasnio i upozorio:

„Molim Vladu da postavljanju konačnih rezultata pristupa duboko i kreativno. Društvu se mora jasno i precizno predočavati šta želimo da postignemo. Ljudi se ne smeju sluđivati i zamajavati nabrajanjem zakona, mera i izdatih naloga. Građani ne žele da to čuju, već – kako će se smanjivati čekanje ne mesto u klinikama ili – kojim tempom će za građane postajati povoljniji uslovi hipoteke. Naravno: ne može se sve pretvoriti u brojke i rokove, ali sve mora da bude jasno našim ljudima“.

Posebno je upozorio da u vučenju strateških poteza i realizaciji najvažnijih projekata ne sme biti ni žurbe ni improvizacije i podvukao: „Na ovom planu nema revolucija“.

(Fakti.org)

KOMENTARI4 komentara

 1. DFVT says:

  Otkri im toplu vodu i odigra jos jednu predstavicu. To je taj patriotizam. Sta ce jadan kad nije do sad primetio tu problematiku, ali eto sad kad jeste, odlucno im je ukazao na greske! Spaseni smo.

 2. laki says:

  Ti mora da si intelektulac jaceg tipa ali nisi svestan. Drago mi je da si shvatio poruku Pa ti koji nisi ocigledno (ponizavajuca stvar) patriota koristiti iste beneficije kao i oni prostaci koji se dizu u pet sati ujutru da bi ti mogao da u 11 popijes kafu

 3. n.n says:

  a vas dvojica ''patrJOte'' bi mogli da skoknete do Gvantanama,cujem da im fale cuvari...al prvo morate kod vaseg pickoustog boga....jajare

 4. zenit says:

  DFVT daj mi adresu! Poslaću ti novac za hleb da ne jedes govna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *