ПУТИН ЈЕ НАПРАВИО ПРВИ издавањем последњег упозорења ЗАПАДУ

PUTIN JE NAPRAVIO PRVI izdavanjem poslednjeg upozorenja ZAPADU

12 jula 2022

Ruski predsednik Vladimir Putin poslao je nedvosmislenu poruku Zapadu, upozoravajući SAD i EU da ruska vojska još nije počela ozbiljno da deluje u Ukrajini.

Ovaj zaključak su doneli novinari medijske publikacije Moskovski Komsomolec. Autori materijala su detaljno govorili o značenju Putinovih reči, a objasnili su i šta je poslednje rusko upozorenje upućeno Zapadu.Analitičari Moskovskog komsomoleca su primetili da je nedavna izjava ruskog predsednika Vladimira Putina, u kojoj je primetio da ruska vojska još nije počela ozbiljno da deluje u Ukrajini, poruka Zapadu.

Ruski lider je zapravo primetio da je specijalna operacija denacifikacije i demilitarizacije Ukrajine samo prvi korak Moskve u zaštiti sopstvenih nacionalnih interesa. Međutim, Rusija može da preduzme druge mere, proširujući format akcija koje se preduzimaju u Ukrajini.

Novinari su primetili da je Putin učinio samo prvi korak, uputivši poslednje rusko upozorenje Zapadu. Predsednik Rusije je zapravo upozorio SAD i EU na neprihvatljivost raznih spoljnopolitičkih provokacija, podsećajući da Moskva ima neophodne resurse i alate da proširi konfrontaciju sa Zapadom.

„Put od hiljadu milja počinje prvim korakom. Prvi korak je učinjen. Sudeći po rečima Vladimira Putina, biće i drugog i trećeg“, rezimirali su autori materijala.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Miroslav says:

  Bitno da Putin neće svoju decu slati na ratište.

  • Velika Metla, says:

   Koji to predsednici šalju svoju decu na ratište ? Nijedan ! E sad, ako neko hoće dobrovoljno onda je to lična stvar. Mada takvih je baš malo. Nama u Srbiji je od devedesetih do danas poginulo više mladih ljudi u saobraćaju, od droge, od alkohola, od međusobnih obračuna krimosa nego u svim ratovima od devedesetih do danas. Ipak je važno kako kažu današnje majke " samo da ne bude rata, da nam deca ne ginu ". A šta ćeš, deca koja su ginula u prethodnim ratovima za Srbiju nisu imala majku. Nama rat nije ni potreban, jer će se satremo i bez rata.

 2. ko says:

  Tako je care, samo napred, nema nazad !

 3. Petrovgrad says:

  Ono što je izgovorio Leh Valensa, su reči članica EU. Izneo je podatak da Ruse treba svesti na 501 miliona, što proizilazi da 100 miliona treba pobiti. Niko se nije ogradio.

 4. Danilo vladika says:

  Ovde se vidi da ima kvrgu na desnoj strani glave.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *