ПУТИН ЈЕ ОДБИЈЕН

PUTIN JE ODBIJEN

22 marta 2021

Američka strana nije podržala predlog predsednika Rusije Vladimira Putina o održavanju javne diskusije sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom kako bi se razmotrili bilateralni problemi, saopštili su u Ministarstvu inostranih poslova Rusije.

„Na žalost, konstatujemo da američka strana nije podržala predlog predsednika Rusije Vladimira Putina o održavanju razgovora sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom 19. ili 22. marta u formi video konferencije u otvorenom režimu radi diskusije o nagomilanim bilateralnim problemima, kao i strateškoj stabilnosti“, navodi se u spoljnopolitičkom resoru.

MIP Rusije je naglasio da je propuštena još jedna šansa za pronalaženje izlaza iz ćorsokaka u kojem su se našli rusko-američki odnosi krivicom SAD.

Podsetimo, američki predsednik Džozef Bajden je na skandalozno pitanje novinara da li smatra ruskog predsednika ubicom, odgovorio potvrdno. Takođe je rekao i da će Vladimir Putin platiti cenu za to što se, kako tvrdi Vašington, Rusija mešala u američke predsedničke izbore prošle godine.

KOMENTARI9 komentara

 1. Nostalgija says:

  Joooooj pa vidi se da je Bajden nesposoban za takav razgovor.Zar se moglo ocekivati nesto ???

 2. Gagi says:

  Ovo je brutalna i nekorektna provokacija Putina. Svestan je da suparnik ne raspolaze normalnom mentalnom logikom pa je hteo javno da ga ponizi. Medjutim, nisu ni oni naivni, znaju oni za jadac. Bela kuca je od uticajnog svetskog politickog centra, zeljom narcisoidnih ludaka, postala gerijatrijska ustanova i staracki dom gde sada obitava davno isluzeni dementni politicar. Verujem da u tom objektu sada vise ima medicinskog osoblja nego politickih savetnika, a Putin, on stalozeno pije caj i gleda u buducnost svoje velike i zdrave nacije.

  • šiško says:

   Pa da, brutalna provokacija, a da li je nekorektna, to zavisi od posmatrača ("lepota je u oku posmatrača:)"). Meni se čini da je sasvim primerena, čak vrlo blaga, odmerena, pristojna i puna razumevanja s obzirom na optužbe koje pljušte iz Vašingtona na račun Rusije i Putina. Američki politički vrh, tj. dojučerašnja duboka država je očigledno u teškim problemima, ali umesto da se pokrije po ušima, ćuti i gleda kako da se dovede u red, ona laje na zvezde. Ne ide, nije u redu.

  • Milutin says:

   Bravo

 3. Rista says:

  Ma kako odbijen? Pa to se Putin za.jebavo s njima. Niko nije ni mislio da je ovo neki ozbiljan predlog Bajdenu. Niko nije ni računao da do takvog razgovora može doći niti je takvih razgovora ikad bilo među precednicima dve države. Bacio im Putin onu žvaku. Tek da proveri dal ga slušaju pažljivo. Nije to nikakva zvanična poruka nego javno proterivanje. Propaganda be. Ovog puta Rusi dobili rundu, mada to sve samo teorija. Putin ide na sigurno uvek i malo ih ćušno, nako usput.

 4. Lazar says:

  Ljudi, grota se smejati izlapelom "čoveku". Znate kako se kaže: Bože uzmi mi sve, samo pamet ostavi. A jadničku baš to nepovratno uzeto.

 5. Covid GEJts 2039 says:

  Kaubojske kukavice, lazovi, lopovi, prevaranti, rugobe, neobrazovani idioti. Svih 330 mil. takvih se skoncentrisalo u tu nakazu od drzave.

 6. persida says:

  Nedajte Bajdenu da govori, videce se ko su zlotvori.

 7. persida says:

  Amerika vise nema nikakav ugled u svetu, ostaje samo raspad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *