„ПУТИН ЈЕ ПОБЕДИО“

„ПУТИН ЈЕ ПОБЕДИО“

14 априла 2024

Украјинске оружане снаге сваким даном губе све више војника, што указује да ће се сукоб у Украјини ускоро окончати, истакао је бивши саветник Пентагона пуковник Даглас Мекгрегор у интервјуу за јутјуб канал „Реинвент мани“.

„Они сада свакодневно губе више војника него било када у прошлости. Не треба да се чудимо што се распадају. Они се урушавају и пропадају. И немачки губици у последњих девет месеци Другог светског рата били су већи него у претходном периоду. То се дешава на крају сукоба, све се распада, људи покушавају да оду да не би учествовали у непријатељствима, а то се сада дешава и у Украјини“, тврди Мекгрегор.Он додаје и да губици Оружаних снага Украјине већ износе више од пола милиона људи, а да њихов број наставља да расте.

Наставак подршке Украјини, према његовим речима, зато је нехуман јер само повећава број погинулих. Зато Мекгрегор позива на окончање сукоба.

„Путин је победио“, закључио је.

KOMENTARI4 коментара

  1. Volodimir Ofanzivko says:

    Putin je pametniji od svih zapadnih vođa bar 30-40%. Nema šanse da im ne dođe glava.

  2. Beli Orao says:

    Сви ће они доћи на ред почевши од Макрона па све редом до Финске !

  3. Jagoda says:

    Ukraina je ipak ostvarila jednu veliku pobedu ..ulazi u EU u Junu bez ijednog otvorenog poglavlja. A posle toga ulaze u NATO. Ko li ce da presence crvenu vrpcu? Zli jezici kažu da je sve ovo šarena laza za klovna Zelenskog..i ko zna šta će ostati od Ukraine. To su verovatno neki teoretičari zavere sram ih bilo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u