„ПУТИН ЈЕ ПОБЕДИО“

„PUTIN JE POBEDIO“

14 aprila 2024

Ukrajinske oružane snage svakim danom gube sve više vojnika, što ukazuje da će se sukob u Ukrajini uskoro okončati, istakao je bivši savetnik Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor u intervjuu za jutjub kanal „Reinvent mani“.

„Oni sada svakodnevno gube više vojnika nego bilo kada u prošlosti. Ne treba da se čudimo što se raspadaju. Oni se urušavaju i propadaju. I nemački gubici u poslednjih devet meseci Drugog svetskog rata bili su veći nego u prethodnom periodu. To se dešava na kraju sukoba, sve se raspada, ljudi pokušavaju da odu da ne bi učestvovali u neprijateljstvima, a to se sada dešava i u Ukrajini“, tvrdi Mekgregor.On dodaje i da gubici Oružanih snaga Ukrajine već iznose više od pola miliona ljudi, a da njihov broj nastavlja da raste.

Nastavak podrške Ukrajini, prema njegovim rečima, zato je nehuman jer samo povećava broj poginulih. Zato Mekgregor poziva na okončanje sukoba.

„Putin je pobedio“, zaključio je.

KOMENTARI4 komentara

 1. Volodimir Ofanzivko says:

  Putin je pametniji od svih zapadnih vođa bar 30-40%. Nema šanse da im ne dođe glava.

  • Cetnik says:

   Svih zajedno!

 2. Beli Orao says:

  Svi će oni doći na red počevši od Makrona pa sve redom do Finske !

 3. Jagoda says:

  Ukraina je ipak ostvarila jednu veliku pobedu ..ulazi u EU u Junu bez ijednog otvorenog poglavlja. A posle toga ulaze u NATO. Ko li ce da presence crvenu vrpcu? Zli jezici kažu da je sve ovo šarena laza za klovna Zelenskog..i ko zna šta će ostati od Ukraine. To su verovatno neki teoretičari zavere sram ih bilo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *