ПУТИН ЈЕДИНО ПРЕД ОВОМ ЖЕНОМ САГИЊЕ ГЛАВУ!

PUTIN JEDINO PRED OVOM ŽENOM SAGINJE GLAVU!

9 maja 2019

U Moskvi je obeležen Dan pobede nad fašizmom, a tim povodom je održan i svečani prijem u Kremlju. Ruski predsednik Vladimir Putin je privukao pažnju susretom sa jednom simpatičnom bakicom. U pitanju je njegova nekadašnja učiteljica Vera Gurevič.

Inače, Vera je bila Putinova razredna od petog do osmog razreda u školi broj 193 u Lenjingradu. Odsek za nemački jezik Fakulteta za strane jezke Lenjingradskog instituta A.H. Hercen završila je 1958. godine, kada se i zaposlila kao nastavnik nemačkog u srednjoj školi broj 193 u Rejonu Dzeržinskog u Lenjingradu. Napisala je monografiju „Vladimir Putin. Roditelji. Prijatelji. Nastavnici“.Svojevremeno je ispričala kako je njen bivši đak, vragolasti dečak „nepresušne energije“ u višim razredima srednje škole „okrenuo list“, popravio ocene i upisao se na fakultet, a sa njom do danas ostao u prijateljskim odnosima.

Putinova razredna rekla je da je šef ruske države kao dečak zračio ogromnom energijom. Na pitanje da li je imao loše ocene, nastavnica nemačkog jezika u penziji, bez ustezanja je odgovorila da je sigurno imao, jer je kao mali bio nestašan.

– U nižim razredima osnovne škole, kada je bežao sa časova, a u povratku otvarao sva vrata i oglašavao se sa „Kuc-kuc, to sam ja“ – rekla je.

Ipak, Putin je pritom uvek nastojao da opravda poverenje nastavnika. Osmi razred završio je samo sa četvorkama i peticama i upisao se u školu hemijskog usmerenja. Ali to ga nije privlačilo. On je oduvek bio osoba humanističke orijentacije. Postavio je sebi cilj, da se upiše na fakultet.

(Espreso)

KOMENTARI2 komentara

  1. samostalan says:

    Koji kic, nepotrebno.

  2. teoretičar says:

    Pogrešio si. Nije kič nego stvarnost života jedne učiteljice u penziji. Normalno da je ponosna i da joj prija što mu je bila učiteljica a to kako novinari sladunjavo napišu je iz drugih razloga. Bio je Putin kod nje kući u poseti i sigurno je poštuje. I zaslužila je, jer ga trpela jedno vreme nako brezobraznog. Ipak upotrebljava izraz "nestašan" jer na kraju krajeva, on je jedna od najvećih ličnosti na ovom Svetu u zadnjih 20 godina skoro. Moglo bi se reći već danas, ličnost koja je obeležila ovaj milenijum i okrenula Svet na pravu Stranu. Kako će biti do kraja, videćemo, ali do sada jeste ličnost koju će ovaj milenijum zapamtiti kao jednu od najvećih, ako ne i najveću. Znam ja da lanem protiv nekih njegovih odluka ili ponašanja sa "partnjorima" ali to sve pada u vodu ako se gleda šta je generalno postigao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *