ПУТИН: Јевреји, емигрирајте у Русију!

PUTIN: Jevreji, emigrirajte u Rusiju!

20 januara 2016

2015 10 08 Putin-kulturaRuski predsednik Vladimir Putin pozvao je Jevreje da emigriraju u Rusiju nakon što se predsednik Evropskog jevrejskog kongresa Vjačeslav Kantor požalio da je status Jevreja u mnogim evropskim zemljama gori nego što je bio nakon Drugog svetskog rata.

– Vi ste oduvek bili, ostajete, a nadam se ćete biti prijatelj jevrejskog naroda – rekao je Kantor u razgovoru sa Putinom i dodao da je u Evropi sve više prisutniji antisemitizam zbog kojeg Jevreji polako napuštaju stari kontinent.

Pored toga, rekao je Kantor, Evropski jevrejski kongres podržava Rusiju u borbi protiv terorista Islamske države, jer „ruska avijacija ne brani samo interese Rusije, već i štiti Evropu“.

Istovremeno, Putin je rekao da je Evropski jevrejski kongres saveznik Rusije u borbi protiv antisemitizma i zahvalio se toj organizaciji zbog napora protiv glorifikacije nacizma.

– Vaša organizacija je jedna od najvećih nevladinih struktura koja se zajedno sa Rusijom bori protiv ksenofobije, antisemitizma i ekstremističkih pogleda na svet. Takođe, vi ste naši saveznici u očuvanju sećanja na katastrofalne posledice Drugog svetskog rata – katastrofa koja je izazvala najveću štetu čovečanstvu – rekao je Putin.

(Sputnik)

KOMENTARI5 komentara

 1. Sančo Pansa says:

  Nevjerovatne promjene na svjetskoj sceni! Saudijska Arabija je nedavno nudila trista milijardi Putinu da se odrekne Asada, i još pride da ulože više milijardi u luksuznu izgradnju na teritoriji Moskve...naravno, Putin ih je otkačio! Nijesam mogao zamisliti prije šast mjeseci da će Rusija ovakvom brzinom da uzleti vertikalno u orbitu Prve lige!!! Svaka čast i hvala Rusiji i Putinu!!! Od kada su počela ova sjajna dešavanja i odkad je zablistala Rusija meni se kvalitet života popravio kao nikada ranije!!! Znam da će uskoro da dođu bolja vremena za sve Srbe, ma gdje bili!

 2. Batina says:

  Slasem se Sanco.

 3. Batina says:

  Slazem.

 4. qwe says:

  pobogu, da li se iza svega ovoga i sirije i ostalog krije nastanak "velikog izraela".....???????

 5. Sančo Pansa says:

  @qwe - Sasvim vjerujem da hoće! Naravno uz određene kompromise, da priznaju Palestinu, da im vrate oteto, i možda čak - da im dozvole da im Istočni Jerusalem bude prestonica, to odavno zahtjevaju siroti Palestinci, ti najveći mučenici na svijetu. Trebalo bi da vrate Siriji golansku visoravan, zauzetu 1967 u ratu od sedam dana kada su okolne države napale Izrael i izgubile na svim poljima!Izrel ih je sve satro i otjerao za sedam dana, i osramotio pred svijetom! Sirijcima je to od strateškog vojnog značaja, a da u zamjenu predaju Izraelu djelove teritorije koji će biti naseljivi. Ubuduće će Rusija tamo biti jedini pravi garant mira. Izrael je shvatio da su se Ameri od poslušnika u službi Hazara - Rotšilda, Rokfelera i Sorošivaca i njihovih potrčkala masončića i Iluminata, pretvorili u reketaše u počeli da ucjenjuju Izrael, ostavljajući ih na cjedilu usred totalno zapaljenog i podivljalog Bliskog Istoka. Sada im je spas u jakoj i moćnoj Rusiji, i u tim okolnostima i krupnim ustupcima, stvara se makar teoretska šansa za prostor da Izrael izbjegne odgovornost pred međunarodnim Sudom za počinjene zločine nad Palestincima. Podrazumijeva se da je ovo sve paušalno i samo moje lično mišljenje, bez posebnih izvora info, jer vjerujem da su svi shvatili da su se preigrali: Hazari u želji da Globalizuju cijaeli svijet, i njihovi poslušnici anglosaksonci su precijenili svoju vojnu moć, i ideju da će im taj plan sprovesti u dijelo! Putin sada pravi Novi svjetski poredak! Srećno im bilo, i blago nama sa njima, i vječno hvala što nas spašavaju po ko zna koji put sigurnog nestanka, a možda nas napokon i usvoje i načine od nas drugiu Kalinjgradsku oblast, i tako se jednom za sva vremena stavi tačka na sistematsko uništavanje Srba koje traje vjekovima!!! Da i mi spoznamo jednom osjećanje, kako izgleda živjeti bez Damoklovog mača nad glavom!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *