ПУТИН KИПТИ ОД БЕСА! KРЕЋЕ ПАKАО ЗА ДУШМАНЕ РУСИЈЕ! Руски лидер издао наређење најближим сарадницима! „Морамо то да урадимо…“

PUTIN KIPTI OD BESA! KREĆE PAKAO ZA DUŠMANE RUSIJE! Ruski lider izdao naređenje najbližim saradnicima! „Moramo to da uradimo…“

2 juna 2023

Moramo uraditi sve kako bi smo sprečili neprijatelja da u našoj zemlji vrši eskalaciju sukoba, rekao je danas predsednik RF Vladimir Putin, obraćajući se kolegama na sastanku ruskog Saveta bezbednosti.

On je istakao da je potrebno obratiti posebnu pažnju na ovu tematiku, jer u Rusiji živi 190 etničkih grupa, a neprijateljske zemlje preduzimaju različite akcije sa ciljem destabilizacije unutrašnje situacije.– Moramo da uradimo sve kako im ne bismo dozvolili da to uradi ni u kakvim uslovima – naglasio je ruski lider.

Na današnjem sastanku govoriće i direktor ruskog FSB-a Aleksandar Bortnjikov i šef MUP-a Vladimir Kalakoljcev.

Sastanak se tradicionalno održava iza zatvorenih vrata za novinare.

Sastanku prisustvuju i predsedavajuća Saveta Federacije Valentina Matvijenko, predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin, šef predsedničke administracije Anton Vaino, zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev, sekretar Savet bezbednosti Nikolaj Patrušev, ministar odbrane Sergej Šojgu, direktor Spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin, specijalni predstavnik predsednika za zaštitu životne sredine, ekologiju i saobraćaj Sergej Ivanov.

KOMENTARI7 komentara

 1. M says:

  A što će reći šefovi Ruskog FSB-a i MUP-a ?!?? Suština ovog problema je što su još uvijek isti ti šefovi,odnosno što nisu već izabrali nove bolje,expeditivnije,odnosno jer ih Ruski sistem ne može iznjedriti jer je inertan i birokratiziran,odnosno jer u Rusiji vlada negativna selekcija na svim nivoima,pa tako i u vojsci itd.Situacija im je još teža ako zbog istog razloga ni školski sistem ne može izbaciti-stvoriti adekvatni, sposobni, expedativni kadar!Previše birokracije,premalo praxe, akcije u svemu!U konkretnoj situaciji,vjerovatno nažalost komadant napadnutog vojnog okruga niti smije,niti zna,niti ima s čim prometno,expeditivno i adekvatno odgovoriti na ugrozu,odnosno odgovarati ako to ne učini kako treba, i biti zamijenjen novim,boljim!Zašto?!?

 2. M says:

  ... i još jedna stvar!Ja sam mislio da Rusi imaju jake rezervne snage oko Kurska i na prilazima Moskvi,ne samo za odbranu nego sposobne i za ofenzive akcije!?!Što je onda njima problem podržati zaustavljanje tog ne prijateljskog im prodora,bar npr.avioudarima po ciljevima gađanim-navođenim laserima sa dronova i s zemlje,od malih skupina svojih ili FSB-MUP markiranata?!?Što im tu ne štima?!?To bi suvremene armije vjerovatno tako odradile expresno?!?Ako se budu zaratili s USA-NATO,onda će vjerovatno USA vojnici zračno-desantne divizije stacionirane u Rumuniji,praćene-štićene teško naoružanim Francuskim legionarima,vjerovatno doći i ciljati-markirati laserima s zemlje i dronova svoje mete koje će gađati USA-NATO avioni,rakete,dronovima, topovi itd.!Tako to oni rade za sada,a uskoro će sve to nadgledati,voditi i raditi im AI.!A Rusi sve to polako, prepolako,preskupo...!

 3. Kulak says:

  Moraš da miniraš, utvrdiš i s ogromnim vojnim snagama braniš granicu na potezu od Černigova do Harkova. Krajnje je vreme da V. V. Putin shvati da se rat ne vodi samo na jugoistoku. Severoistok je zadnjih dana postao najopasniji. Grad Šebekino od 40.000 stanovnika u Belgorodskoj oblasti u Rusiji stalno je izložen granatiranju od strane banderovaca. Nesposobni birokrata Šojgu taj deo granice nije osigurao, pa banderovci u Brjansku, Kursku i Belgorodsku oblast u Rusiji ulaze s oružjem kako požele. Dakle, maknuti Šojgua, postaviti na čelo vojske sposobnog stratega, ne obazirati se na stavove liberalnih oligarha, dignuti ogroman broj ljudi u vojsku i krenuti u akciju

 4. He,he,he,he! says:

  Neka se malo potrude i smjeste zapadu po istoj recepturi kako ovi pokušavaju njima.

  • test01 says:

   Rusi igraju u rukavicama, po nekakvim pravilima - i placaju skupu cenu zbog toga (u krvi). Zapadna agresija i globalizacija se moze zaustaviti na samo jedan nacin - a to nisu nikakvi dogovori koje globalisti ismejavaju i krse. Za globaliste nema nikakvih pravila - to je razlika.

 5. milorad5 says:

  I posle u vašingtonu kažu da nisu umešani u rat..a obučavaju,naoružavaju i regrutuju SVAKOGA IZ RUSIJE ILI IZ BILO KOG KRAJA U SVETU ZA TERORISTIČKE FORMACIJE KOJE ONDA POMOĆU ARMIJE OČIGLEDNO SATELITSKE DRŽAVE SA MARIONETSKIM REŽIMOM OČIGLEDNO DOVEDENIM NA VLAST DRŽAVNIM UDAROM,PREBACUJU PREKO GRANICE TE DRŽAVE U RUSIJU DA UBIJAJU STANOVNIŠTVO,PRAVE HAOS,ANARHIJU I DIVERZIJE...I TO NIJE RAT?BRATE STVARNO JE ČUDNO ŠTO RUSI JOŠ NISU POTEGLI NUKLEARNI UDAR..DA SU OVO POKUŠALI U SSSR DOBA...NE BI SE DOBRO ZAVRŠILO..A NEĆE NI SAD.I JOŠI ZOVU PARTIZANIMA:)...POSTOJI JASNA DEFINICIJ TERORISTIČK GRUPE I PARTIZANSKE GERILE..RAZLIKA JE UPRAVO U TOME ŠT OSE TERORISTI ORGANIZUJU U STRANOJ DRŽAVI I UBACUJU PREKO GRANICE STRANE DRŽAVE A PARTIZANSKI POKERTI I GERILA SU SAMONIKLE BORBENE GRUPE OD LOKALNOG STANOVNIŠTVA UNUTAR DRŽAVE ILI OKUPIRAN TERITORIJE NEKE DRŽAVE KOJA JE U RATU..NEMA VEZE OVA BANDA IZ UKRJINE SA PARTIZANIMA ..PA ONI NISU MOGLI DA SKRPE 12h NA TERRITORIJI RUSIJE..TO POKAZUJE KOLIKO JE NJIHOV "SAMONIKLI OTPOR REŽIMU" POPULARAN U RUSIJI:)I KOLIKO SU ONI STVARNI BORCI ZA NEKU SLOBODU I DEMOKRATIJU OPET PROTIV "REŽIMA"..VREME REŽIMA U RUSIJI I MNOGIM KOMUNISTIČKIM DRŽAVAMA NA SVETU JE PROŠLO,TU JE SD NA DELU NACIONALNA IDEJ I NACIONALNI KONSENZUS..KONSENZUS OTPORA STRANOM OKUPATORU U VEĆINI SLUČAJEVA PA I U RUSIJI..JEDINI STVARNI I OPASAN REŽIM JE REŽIM NATO KOALICIJE..JER SVI SU ONI ISTI I POD ISTOM KOMANDOM IAKO MAŠU RAZLIČITIM ŠARENIM KRPICAMA I PRAVE SE DA SE DOGOVARAJU..TO JE SVE OČIGLEDNA PARODIJA..

 6. Petrovgrad says:

  Šujgu i njemu podčinjeni visoki oficiri su veoma odgovorni i školovani, ali to u ratu sa NATO kerovima ne daje dovoljno dobre rezultate. Na položaje, a posebno u raketnim bazama treba da postave par polupijanih generala,kao što je bilo za vreme Jelcina. Kad vide Englezi da raketnim jedinicama komanduje neki genaral sa flašom votke na stolu, ne verujem da bi slali rakete u Ukrajini. Zašto ne diraju Severnu Koreju, iz prostog razloga što tamo su svi redom fanatici na visokom položaju i kod njih nema blefiranja. Rat ne dobijaju školovani i obučeni generali, već fanatici i ludaci. Iz mog iskustva, neprijatelj je uvek polazio od mentalnog prifila naših oficira. Kad saznaju da jedinicom komanduje neki ludak, na daleko ga obilaze. Znam da nije jednostavno preuzeti takve akcije, ali bolje ti njih nego oni tebe. Još malo pa će da me ubede da Rusiju napadaju neki partizani poput Mirka i Slavka, ili Tihog i Prleta.Upade na teritoriji Rusije izvode elitne jedinice iz NATO baza, i njima komanduje i akcije smišlja Brisel. To ko je u sastavu jedinica,svakako su iskusni ratnici a verujem da ih ima sa prostora bivše SFRJ. Takve zadatke ne izvode obični regruti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *