ПУТИН: Кисинџер је заслужено имао ауторитет у свету

PUTIN: Kisindžer je zasluženo imao autoritet u svetu

30 novembra 2023

Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je saučešće supruzi bivšeg američkog državnog sekretara Henrija Kisindžera koji je preminuo danas u stotoj godini.

Putin je nazvao Kisindžera mudrim i dalekovidim državnikom, koji je zasluženo imao autoritet u svetu.Sa njegovim imenom povezana je politika koja je omogućila da dođe do smanjenja napetosti u odnosima sa SAD, što je dovelo do potpisivanja najvažnijih sporazuma sa Vašingtonom, koji su pomogli da se ojača globalna bezbednost u svetu, dodao je on.

„Imao sam mnogo puta priliku da lično razgovaram sa ovim dubokim, izuzetnim čovekom, koji će mi nesumnjivo ostati u najlepšem sećanju. Vama, kao i svim rođacima i prijateljima preminulog, želim duševnu snagu usled ovog teškog gubitka“, navodi se u poruci, koju je objavio Kremlj.

KOMENTARI4 komentara

 1. persida says:

  Ne lupetaj Putko, ne udvaraj se Jevrejima, vec znamo za koga radis.

  • 1 mnooogo dobar ćo'ek says:

   Tvoja mržnja prema Rusima i Rusiji je jednaka onoj nacisticko-cionistickoj.

 2. persida says:

  Kisindzer je mnogo veci ratni kriminalac nego bilo koji americki poredsednik, a Putin mu lize guzicu, cak i kao mrtvom. Belosvestka masonerija previse je providna.

  • Srbski vitez says:

   To što je veliki Putin kulturan i što je čovek sa velikim Č i što poštuje dosegnute civilizacijske principe lepog ponašanja NE znaĉi to što ti ćuretino njemu imputiraš! Da li to tvoj imbecilni ćureći um može barem donekle da shvati!??

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *