ПУТИН КРИТИКОВАО АМЕРИЧКЕ ПРЕДСЕДНИКЕ

PUTIN KRITIKOVAO AMERIČKE PREDSEDNIKE

14 februara 2021

Tradicija američkih političara da se zaklinju na Bibliji nije u skladu sa podrškom istopolnim brakovima, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

„Na čemu se zaklinju američki predsednici svom narodu? Na Bibliji. A šta piše u Bibliji? Pred Gospodom su svi jednaki“, naglasio je ruski lider na sastanku sa glavnim urednicima ruskih medija, prenosi televizija „Rusija 24“.Putin je naglasio i da je u Bibliji brak – savez muškarca i žena.

„On se zaklinje na Bibliji i krši je (zakletvu). Znači, on krši zakletvu američkom narodu“, kazao je predsednik.

Putin je zaključio da u tim stvarima ima mnogo protivrečnosti.

„To uopšte ne znači da treba da uzimamo njihov primer“, naglasio je ruski lider, dodavši da svaki narod, kao i svaki čovek, ima svoju sudbinu.

KOMENTARI2 komentara

  1. Čist je ko Suza says:

    Pa jeste, drug Bajde se zakleo čovek na svojoj porodičnoj bibliji koja je dvesta godina u njegovoj familiji, što bi reklo čovek je čvrsto rešio da skrši sav ovaj svet iako nije nikad ni otvorio bibliju jer da jeste ne bi smeo da se Božijom reči zaklinje da će nastaviti da čini greh kako mu drug Satana naredi preko demokratskog dela kongresa. Da ne pominjem da su se svi predsednici zakleli kongresu da će se osvetiti Rusima ničim izazvano. Njihova parola je "Ako i sumnjaš da neko može da ti bude neprijatelj, odmah ga uništi." Najpre su izvršili genocid nad severno-američkim indijancima a onda se zarazili zlatnom groznicom koja ih još uvek drma, a vakcina za takve je metak u čelenku.

  2. Cmarkovic C. says:

    Onda mora da su satanisti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *