ПУТИН НАЈАВИО: Сутра се вакцинишем!

PUTIN NAJAVIO: Sutra se vakcinišem!

22 marta 2021

Ruski predsednik Vladimir Putin saopštio je da namerava sutra da se vakciniše protiv virusa korona.

„Vakcinacija je naravno dobrovoljni izbor svakog čoveka. Lična odluka svakog čoveka. Ja sam nameravam da to uradim sutra“, rekao je Putin na sednici povodom vakcinacije protiv virusa korona.Ruski lider nije naveo koju, od tri registrovane vakcine namerava da primi: Sputnjik Ve, instituta „Vektor“ ili Instituta „Čumakova“.

On je ponovio da su ruske vakcine apsolutno pouzdane i bezbedne i da ni jedan strani preparat ne pokazuju takav stepen zaštite.

„To je nesumnjivi uspeh naših naučnika i stručnjaka“, rekao je Putin.

Ministar zdravlja Mihail Muraško, koji prisustvuje sastanku koji se odvija u formi video konferencije, rekao je da su završena klinička testiranja i vakcine „Sputnjik Lajt“ i da su dokumenta za njenu registraciju pripremljena. Ona će biti četvrta vakcina koja je registrovana u Rusiji.

KOMENTARI5 komentara

 1. Ivana says:

  I postao govno za ceo svet koji je u njega verovao još jedan lutak na koncu.

 2. doktrina soka says:

  Sacekat cu da vidim da li ce se pojaviti dvojnik,kao u slucaju Bajden,koji je vesto odglumio pad,da pokaze da mu je nemoguce i hodati,samo da ga Kamala nasledi i the game is ower.

 3. persida says:

  Lutkan Svetskog poretka, niko i nista.

 4. persida says:

  Ako je to privatna stvar, zasto nam onda javljas, Putine, nego da i nama isperes mozak, pa da to isto uradimo i mi.

 5. Rista says:

  Vaša Esencijo, gospon Vladimir E Vladimiroviču Precedniče Rusije, pelcujte se baš za inat ili na zadovoljstvo Bajdena, svejedno. Kad može on, mošte i vi Vaša Esencijo. Neće moj brat Srba da pohvali Bajdena, ali ja sam tu da popunim prazninu a Srba nek pohvali Putina. Bajden se pokazao kao dobar primer i ko ga ne bude sledio, biće rata. Saće i Si i Džong i Vučić i Merkelova pa tako su onda pelcovana sva šes najviših grla sveta. Nemo slučajno da neko ne sledi. Žabe, dište noge, prođe roka, došla vam nova potkovica. Ovo se zove pesmica - Bajdenova Pandemija Rapsodija. Šes najvećih glava sveta, Šes nijansi korone. Koji broj, be. Šes šestica. (Aj Vučko bež odatle bre, da razbijemo magiju)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *