ПУТИН НАМ ДОЛАЗИ 17. ЈАНУАРА: Вучић већ спремио теме за разговор, а са посебном пажњом заједно ће прочитати и анализирати…

PUTIN NAM DOLAZI 17. JANUARA: Vučić već spremio teme za razgovor, a sa posebnom pažnjom zajedno će pročitati i analizirati…

21 decembra 2018

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da nije video nikakve probleme sa „ruske strane“ posle pisma predsednika SAD Donalda Trampa, te da će sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom tokom njegove posete Srbiji, 17. januara, o svemu razgovarati otvoreno, kao i uvek do sada, pa i o Trampovom pismu.

– Što se tiče ruskih reakcija, nisam ih video. Putina sa radošću dočekujem 17. januara. Nisam imao nikada problema da razgovaram sa njim otvoreno. Ali nisam video probleme sa ruske strane – rekao je predsednik Vučić na pitanje novinara o medijskim navodima o negativnoj reakciji na Trampovo pismo u delu ruske javnosti i, moguće, u pojedinim političkim krugovima.

Vučić je dodao da mu je, ako se misli na reakcije medija, lakše da vidi šta je u srpskim medijima, inače „mnogo teže i gore, nego u ruskim“, i ne vidi, kaže, što bi komentarisao ruske medije“. Istakao je i da je Trampovo pismo racionalno, kakvo se i može očekivati od američkog predsednika, budući da su SAD priznale Kosovo:

– Ali, za nas je dobra vest što se zahteva uloga Beograda, a Prištini kaže da mora da se dogovori sa Beogradom – rekao je Vučić.

(Večernje novosti)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Posmatrac says:

    Gospodine Putin, zar ti nije ispod casti da se sastajes sa ovim veleizdajnikom?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *