ПУТИН НАРЕДИО: Крим врви од руске армије, дигла се цела Црноморска флота! Отаџбина се мора одбранити! (ВИДЕО)

PUTIN NAREDIO: Krim vrvi od ruske armije, digla se cela Crnomorska flota! Otadžbina se mora odbraniti! (VIDEO)

13 februara 2019

Više od 500 vojnika kopnenih snaga Crnomorske flote učestvovalo je u taktičkoj vežbi na Krimskom poluostrvu, izjavila je u sredu novinska služba flote.

– Mehanizovane i pešadijske jedinice odvojene obalne brigade vojnog korpusa Crnomorske flote održale su taktičke vežbe na nivou borbenog treninga na Krimu. U njima je učestvovalo više od 500 vojnika i oko 100 komada vojne opreme, kao što su glavni borbeni tenkovi T-72B3, oklopni transporteri BTR-80 i vojna avijacija Južnog vojnog okruga – navodi se u saopštenju.Trupe su učestvovale kao vazdušna podrška, izvršile su ofanzivne i odbrambene operacije, organizovanje i kamufliranje položaja, miniranje, zasede, izviđanje i iskrcavanje mobilnih grupa u neprijateljskoj pozadini. Jedan od glavnih zadataka vežbe bio je testiranje veština i sposobnosti komandanata da samostalno donose odluke i preduzimaju improvizovane akcije zavisno o trenutnoj situaciji na bojištu.

– Komanda vojnog korpusa visoko je ocenila performanse komandanata koji su pokazali inicijativu i snalažljivost u savladavanju zadataka koji su im postavljeni – saopštila je pres služba.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. VincentFAT says:

    Častnoe detektivnoe agentstvo <> Predlagaem Vam širokiй spektr uslug detektivnogo agentstva dlя fiz. i юr. lic. U nas v agentstve rabotaюt tolьko professionalы, priяtnый cennik, operativnostь. Sbor i analiz absolюtno lюboй informacii na fiz. i юr. lic; Ustanovlenie fizičeskogo mestonahoždeniя, detalizacii zvonkov i sms; Polučenie perepisok socseteй, e-mail i Whatsapp, Telegram; Poisk lюdeй; Uničtoženie kompromata v internete; Autsorsing službы bezopasnosti Vašeй firmы; Kommerčeskiй špionaž Mob telefon: (985)9157848 Vacap, Telegram, Vaйber Naibolee udobnый i bezopasnый sposob svяzi s DA Čekist - messendžerы Votsapp i Telegram - dlя nas važna bezopasnostь Vaših dannыh. Ne nužno otvečatь na эto soobщenie. Ispolьzuйte kontaktы Agentstva

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *