ПУТИН НАРЕДИО: Руси подигли авијацију! ОВО ЈЕ ОДГОВОР ИЗРАЕЛУ…

PUTIN NAREDIO: Rusi podigli avijaciju! OVO JE ODGOVOR IZRAELU…

22 jula 2020

Ruska publikacija Avia.Pro izvestila je u utorak da su ruske vazduhoplovne snage tokom sinoćnjeg napada na Damask presrele izraelski ratni avion.

„Uprkos tvrdnjama da Rusija možda nema kontrolu nad vazdušnim prostorom nad regionom, ispostavilo se da je nekoliko minuta pre udara izraelskih vazduhoplovnih snaga Rusija podigla svoju vojnu letelicu iz vazduhoplovne baze Hmejmim, koja je navodno poletela u jugoistočnom pravcu“. Publikacija je ukazala da je poletanje ruskog vazduhoplovna zabeleženo u 21 sat 47 minuta, dok je Izrael izveo napad u 21 čas 48 minuta“.Prema Avia.Pro, ruske vazduhoplovne snage mogle su zaustaviti izraelski napad nakon što su sinoć rasporedile svoje avione na jug Sirije.

„S obzirom na udaljenost od vazduhoplovne baze Hmejmim do Damaska, ruska letelica mogla je to da pređe za nekoliko minuta, ali analitičari smatraju da je Rusija radije sprečila Izrael da nastavi svoje napade jer je udar izvršen iz vazdušnog prostora koji kontroliše izraelska vojska.“

Iako Kremlj nije spomenuo ovu tvrdnju, u prošlosti je bilo sličnih izveštaja o presretanju izraelskih letelica od strane ruskog ratnog vazduhoplovstva.

Međutim, uprkos ovim tvrdnjama, izraelska vojska je uspela da pogodi neka mesta oko predgrađa Sahnaja u Damasku. Izveštaj iz sirijske prestonice kaže da je Sirijska arapska vojska (SAA) uspela da sruši neke izraelske rakete, ali je nekoliko drugih uspelo da pogodi ciljeve.

(Pravda)

KOMENTARI17 komentara

 1. uddu says:

  Rusi nemaju mu... !

  • persida says:

   I deda Lazi se podigla ona stvar, ali nista vise od toga. Tako i Rusi, podignu avione u vazduh da bi vezbali spustanje.

   • D.S. says:

    Persida pusti Lazu da hrani golubove,pa posle pričaj komšinicama.

  • S.D. says:

   To je deo tela koji se pokazuje u posebnim prilikama.

  • D.S. says:

   Taj deo tela se pokazuje u posebnim prilikama.

  • D.S. says:

   Uddu Taj deo tela se pokazuje u posebnim prilikama.

 2. M says:

  Izrael će u svom dvorištu sprovoditi svoju volju po bilo koju cijenu,sviđalo se to nekome ili ne!Kao što je učinio i ovaj put,uništio ono što je planirao!Jer,Izrael drugog rješenja nema,ako želi obstati!Onaj tko to ne shvati,morati će ratovati s Izraelom,a to znači i s njegovim saveznicima!

 3. persida says:

  Rusi su pokusni kunici sa kojima Izrael radi sta hoce.

  • Cp6a says:

   Ima Putin 10 nacionalnih ciljeva do 2030. i taj tok ne može niko da zapreči ili skrene, a najmanje neki prdež u vidu izraelske avijacije.

   • uddu says:

    Ćuti,SrBOTe,nemoj da te izraelci čuju !

    • Cp6a says:

     Ja i prema Jevrejima imam izbalansiran stav, tako da sam im sigurno među poslednjim na listi. Vi kockasti navijate za svakog kad je protiv Rusa, pa i za njih, mada ne možete očima da ih gledate. Brinite se vi više za sebe.

     • uddu says:

      Grešiš,Srbo,svi mi što nas ti nazivaš "kockasti " volimo Srbiju više nego ti i tvoj Vrhovni,najpametniji,prvorođeni i prvokršteni vođa.Svi mi od sveg srca želimo da rusi makar nešto urade za nas i pokažu zube zapadnim bičevaocima ali mi smo se pomirili sa tim da od rusa nema nikakve vajde.E,ali vi se još sa tim ne možete pomiriti.I tu je razlika između nas (rusorealistima) i vas (rusonadrealistima)!

      • Cp6a says:

       Srbin kad čuje reč Rusija, ustane, stane mirno, prekrsti se i milo mu oko srca. Srbin ne kuka kao razmaženo derište kako nam Rusi ne pomažu jer zna da su nam uvek pomagali kad su mogli, koliko su mogli, pa i više, a za nikakvu korist. Ako nekim slučajem nisi kockasti, u šta ne verujem, onda se dovodi u red. Računovođa možeš da budeš prema drugim nacijama, ako si takav prema braći, nadrljaćeš, jer to naši neprijatelji jedva čekaju. I Srbin nikad ne kaže bratu da nema m... Brat se bodri uvek, a pogotovu kad mu nije lako.

 4. doktrina soka says:

  Rusija nece svetski rat,jer bi zapadnim bankarima dobro dosao za resenje ek.krize i reset americkog duga. NIJE PUTIN MUTAV.

  • persida says:

   Nije logicno ovo sto kazes. U slucaju rata sa Rusijom Amerika bi se raspala za nedelju dana. Masoni preko Putina zele da to sprece. Putin je tu da spase Ameriku.

    • uddu says:

     Znači,ona će spasiti tebe ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *