ПУТИН: Нека нам у 2016. родитељи буду здрави, деца у топлом, а ослонац – наша историја

PUTIN: Neka nam u 2016. roditelji budu zdravi, deca u toplom, a oslonac – naša istorija

31 decembra 2015

Russia's President Vladimir Putin makes his annual New Year address to the nation in MoscowUspeh cele zemlje zavisi od rada svakoga od nas, a istorija naših očeva i dedova pomaže nam da dostojno odgovaramo na savremene izazove – ukazao je Vladimir Putin u novogodišnjoj poruci sunarodnicima.

Ruski lider je Novu godinu posebno čestitao pripadnicima Vazdušno-kosmičkih snaga koji brane nacionalne interese na isturenim položajima“ u Siriji.

„Oni pokazuju volju, odlučnost i čvrstinu karaktera koji su tipični za pripadnike Oružanih snaga Rusije. Ti kvaliteti – naglasio je Putin – potrebni su nam svuda, uvek i u svemu što preduzimamo“.

Predsednik Ruske Federacije odmah je dodao: „Sve nas povezuju težnja da budemo od koristi svojoj zemlji i odgovornost za njenu sudbinu“.

Posebno je istakao: „U ovoj godini koja odlazi, proslavili smo 70 godina od Velike Pobede. Za nas su veliki primer naša istorija, iskustvo naših očeva i dedova, njihovo jedinstvo i snaga duha u teškim vremenima. Oni su nam pomagali i pomagaće i nadalje da dostojno odgovorimo na savremene izazove“.

Putin je svim porodicama u Rusiji poželeo: da roditelji budu zdravi, deca u toplom, omladina da raste pametna i aktivna, a da ljubav i razumevanje svima budu oslonac.

Ruski Daleki Istok već je dočekao Novu godinu, a šef države je pozvao sve da nazdrave za uspeh u 2016-oj, za sreću, procvat i blagostanje Rusije.

KOMENTARI3 komentara

  1. Lala says:

    Neka ti Bog da zdravlja prijatelju naš.

  2. marko says:

    PUTINE NEK LJUBAV I ZDRAVLJE BUDU OSLONAC RUSIJE I U DALJNJIM 1O TLJECIMA

  3. Zapadnjak says:

    Velika vam hvala na ovoj jednostavnoj i iskrenoj čestitci,ja lično Vam želim svu sreću koja se može zamisliti,jer,trebaće vam.Živeli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *