ПУТИН НОВОМ одлуком разбеснео Вашингтон и америчке дипломате у Русији!

PUTIN NOVOM odlukom razbesneo Vašington i američke diplomate u Rusiji!

4 januara 2017

putin-1-si-34

Predsednik Rusije Vladimir Putin je uradio američkim diplomatama ono što su najmanje očekivali

Američka ambasada u Moskvi primila je neočekivano pismo. U njemu su se nalazilo 35 pozivnica za američke diplomate u kojima ih Vladimir Putin lično poziva da dođu u Kremlj i zajedno sa ruskim prijateljima uživaju u božićnim i novogodišnjim radostima uz čuvenu jelku u Kremlju. Ova informacija je potvrđena na sajtu predsednika Rusije.

“Dobili smo 35 pozivnica za jelku u Kremlju. Nažalost, mi ne komentarišemo lične planove naših saradnika.“, rekli su u ambasadi.

Podsećamo, američke vlasti su proterale 35 ruskih diplomata iz SAD i dali su im 72 sata da napuste zemlju. Za to vreme je Vladimir Putin rešio da se ne ponaša kao administracija odlazećeg predsednika SAD Baraka Obame, i javno je rekao da će pozvati američke diplomate sa porodicama u Kremlj. Rečeno-učinjeno.

 (Pravda)

KOMENTARI11 komentara

 1. cile mile says:

  Udvara se zapadnjacima kao Nole koji ima salje srce iz jednog meca u drugi. Bolje da je pozvao 35 ugrozenih porodica iz Donjecka i podelio deci paketice.

 2. Miroslav says:

  Putin ne zeli da se izivljava na boraniji, ionako ce vrlo brzo doci nove diplomate, stare treba pustiti da se mirno spakuju da nesto ne zaborave kada budu odlazili, tako ce biti i na Kosovu, samo polako

 3. Don't Mess with Russia says:

  A njih 35 ce mu u znak zahvalnosti gledati da mu naprave reveluciju u drzavi i da razore Rusiju do temelja. Hoce li Rusi i Srbi ikada shvatiti da sa zlom nema dogovora ni pregovora niti se zlu mozes dodvoriti.

 4. vlada says:

  Covek je 15 koraka ispred prekookeanskih majmuna !

 5. Petković Željko says:

  Savršeno ovo je u stvari i jedina ispravna odluka.Zlom na zlo dobijemo zlo na kvadrat.Zlo se ubija dobrotom i ljubavlju to ko razumije zna zašto mu je darovan život.Oni jadni koji su to učinili nisu i na žalost neće nikad biti svjesni šta je apsolutna ljubav i dobrota,oni su jedini stvarni smisao darovanog nam životnog trenutka. Predsjednik PUTIN je darovan čovječanstvu on je borac za dobro i ljubav za sve bez razlika.

 6. SeSe says:

  A da je pozvao 35 Srba? Američke diplomate on nece da pusti jer ih u Moskvi lakše spijunira. A ovi Putina već planiraju ko malog belog medu protiv Kine. Počeli su Parovi ljudi, koga politika vise interesuje!

 7. Kulak says:

  Čeka da Trmpa preuzme funkciju.

 8. Veliki Hrvoser says:

  Gospodski, superiorno i ponizavajuce za drzavu smrdljivih kauboja.

 9. Pera says:

  Stvarno ne razumem ljude koji ne shvataju ovu elegantnu ironiju ? Zar do sada niste shvatili da je ovakvim stilom okrenuo simpatije covecanstva ka sebi i Rusiji. Citamo svakodnevno kako moralni ljudi iz raznih naroda, obicni i oni na vlasti, hvale PUTINA i Rusiju ! Nikad se to nije dogadjalo u Istoriji !

 10. Mi says:

  Meni ovo deluje kao potez godine, slažem se svima koji visoko cene ovaj gest Putinov. Tuk na luk nikada nije bio nešto vredno, danas je potpuno prevaziđen.....Gospodski nema šta.

 11. Beli Orao says:

  Može suditi kako ko hoće ! Mislim da je uradio odličnu stvar . Ovim će pridobiti naklonost milione zapadnjaka a u protivnom bi dobio 500 miliona anti RUSA ili anti PUTINOVIH!!! OVAKO JE SAMO AMERIČKA ADMINISTRACIJA SA CRNJOM POTONULA JOŠ DUBLJE U G::::::A !!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *