ПУТИН: О истовременом рату САД против Русије и Кине могу говорити само Американци који нису при здравој памети

PUTIN: O istovremenom ratu SAD protiv Rusije i Kine mogu govoriti samo Amerikanci koji nisu pri zdravoj pameti

16 oktobra 2023

VLADIMIR Putin prokomentarisao je preporuke specijalne komisije Kongresa SAD da se Vašington sprema za rat istovremeno sa Rusijom i Kinom.

Naglasio je priton: „Takve misli ne mogu pasti na pamet ljudima koji su pri zdravoj pameti“.Članovi pomenute američke komisije, nazvali su scenario nuklearnog rata sve verovatnijim i pozvali na pripreme za njega. A Putin im je poručio:

„Verujem da trezveni u Vašingtonu tako ne misle, a ako misle – to nas samo čini opreznim. Nezavisno od toga, boriti se istovremeno protiv Rusije i Kine – to je glupost, naravno“.

Ruski lider je izrazio nadu da u Kongresu SAD ne pričaju ozbiljno o ​​tome već da „samo plaše jedni druge“.

Upozorio je Vašington i Pentagon:

„Ako Sjedinjene Države žele da se bore sa Rusijom – to biti potpuno drugačiji rat, a ne nikakva specijalna vojna operacija. Rat između velikih nuklearnih sila – bio bi to sasvim druga priča od svega što se događa u Ukrajini“.

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad5 says:

    zašto oni uopšte hoće da vode rat..to je pravo i jedino pitajne u kome se sadrži rešenje američkih kolonijalnih apetita...ja mislim a oni jasno vide da sigurno GUBE ekonomsku industrijsku i naučnu trku i zato žele rat..ako je to orazlog oni taj rat dobiti ne mogu i biće sigurno uništeni do temelja...znači ŠTA SAD pošto je oligledan maligni karakter njihovih pogleda i namera pream SVAKOME..,pa teba da se svi udružimo i jasno im poručimo da ako predju rampu biće upucani,a oni koji budu ranjeni na rampi biće upucani još jednom..to je sve što im treba reći povodom njihovih mentalnih akrobacija u vezi ratova...hunta je očigleno poludela u vašingtonu a nema sredstva i resurse i počinju terorističke pretnje jednog odmetnutog i bolesnog režima koji pada očigledno i neminovno...

  2. persida says:

    Kako Vlado Salomov skrece paznju sa masakra nad palestinskim civilima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *