ПУТИН О ЛГБТ ЗАСТАВИ НА АМЕРИЧКОЈ АМБАСАДИ: Показали су ко тамо ради!

PUTIN O LGBT ZASTAVI NA AMERIČKOJ AMBASADI: Pokazali su ko tamo radi!

3 jula 2020

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je, povodom isticanja zastave LGBT na Ambasadi SAD u Moskvi, da je time pokazano ponešto o tome ko tamo radi.

Na sastanku s radnom grupom za pripremu izmena u Ustavu Rusije predsednik Komisije Saveta Federacije za informacionu politiku Aleksej Puškov je spomenuo zastavu LGBT na Ambasadi SAD u Moskvi.„Oni su pokazali ponešto o tome ko tamo radi, ali to nije strašno. Mi smo već mnogo puta govorili o tome i naš stav o tome je jasan“, rekao je Putin.

Na zdanju Ambasade SAD u Moskvi prošle sedmice je podignuta zastava u bojama duge, u znak podrške LGBT zajednici. Par dana kasnije zastava LGBT se pojavila i na Ambasadi Velike Britanije u Moskvi.

Ruski predsednik je istakao da u Rusiji nikada nije bilo i da neće ni biti nikakvih ograničenja prava religioznih i nacionalnih, kao ni seksualnih manjina.

„U Rusiji nije bilo, nema i neće biti ničega što je povezano s ograničenjem prava po rasnoj osnovi, po seksualnoj orijentaciji, po nacionalnosti, po nekakvim religioznim osnovama. Nikada u Rusiji toga nije bilo i nikada neće biti“, rekao je predsednik Rusije na sastanku s radnom grupom za pripremu izmena u Ustavu Rusije.

Ruski predsednik je naglasio da svaki čovek treba da odraste i da samostalno određuje svoju sudbinu, te da nikome ništa ne treba nametati.

Putin je podsetio da je u Rusiji usvojen Zakon o zabrani propagande homoseksualizma među maloletnicima.

KOMENTARI5 komentara

 1. Kosovac says:

  Izgleda mi neverovatno da se i Boris Džonson plaši od SSPO (Svetske Sorošoidne Pederastijske Organizacije). Ako ne smeni svo osoblje i ambasadora u Moskvi, onda ugled Albiona ode negde tamo da se guzi među pedere. ……………Inače, za američku ambasadu nije ništa novo, sećamo se kako se onaj Skot, njihov ambasador guzio ponosno po sred Beograda. Naši pederčići Čedomir Jovanović, Milan Ružić i Ana Brnabić mu nisu bili ni do pola guzice. Ali su i oni ponosno šetali i dostojanstveno predstavljali najponosniji deo države Srbije.

 2. Kosovac says:

  Pogrešno sam napisao ime Branka Ružića kao Milan. Molim da uvažite ovu ispravku, da se poštovani Milan Ružić ne bi s pravom ljutio na mene: Izgleda mi neverovatno da se i Boris Džonson plaši od SSPO (Svetske Sorošoidne Pederastijske Organizacije). Ako ne smeni svo osoblje i ambasadora u Moskvi, onda ugled Albiona ode negde tamo da se guzi među pedere. ……………Inače, za američku ambasadu nije ništa novo, sećamo se kako se onaj Skot, njihov ambasador guzio ponosno po sred Beograda. Naši pederčići Čedomir Jovanović, Branko Ružić i Ana Brnabić mu nisu bili ni do pola guzice. Ali su i oni ponosno šetali i dostojanstveno predstavljali najponosniji deo države Srbije.

  • Zaliv says:

   Bravo za Rusiju, sramota u Srbiji jer vecina politicara pod pritiskom EU i SAD podrzavaju nekakve pederske manufestacije i slicno. Pedera i lezbaca je uvek bilo ali cemu propaganda koja je usmerena ka deci da je to nesto normalno pa cak i pozeljno!? Jedna od vecih mana kad je rec o aktuelnoj vlasti, stavise lezbacu ili pedera (ja ne znam sta je ono) za premijera. Na stranu to sto ja mislim da je ona/on kao osoba ok ali cemu promocija toga i cemu silom postavljati takvu osobu na takvo mesto kako bi se eto pokazalo nekom da smo mi u pederskim tokovima.... Podrzavam samo lezbace u pornicima, al nemam vise vremena za to :)

 3. persida says:

  Dobro je rekao Putin, ne treba dosoljavati, neka zapadne ljige uzivaju u onome sto jesu.

 4. Gagi says:

  Jeste to pokvarena populacija, rade kvarno i iznenada iza ledja. Politika im je istovetna kao sto su oni sami, pederska.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *