ПУТИН ОБЈАВИО ОТВОРЕНИ РАТ ИЛУМИНАТИМА: Ако Сорош икад уђе у Русију, никад више из ње неће изаћи!

PUTIN OBJAVIO OTVORENI RAT ILUMINATIMA: Ako Soroš ikad uđe u Rusiju, nikad više iz nje neće izaći!

22 avgusta 2016

Putin 2435Rusija je izdala zvanično saopštenje da je Džordž Soroš tražen „živ ili mrtav“, navodeći da su i on i njegova organizacija „pretnja za rusku nacionalnu bezbednost“.

Sorošu je zabranjen ulazak u Rusiju još od prošle godine, kada se saznalo da je on pomogao uništenje ruske ekonomije u ranim ’90-im, izveštava „veteranstoday.com“.

Još pre šest godina objavljeno je:

„Prva stvar koju trebate da znate o ‘Goldman saksu’ je da je to najmoćnija investiciona banka na svetu, da je svuda, da je to veliki vampir koji sisa lice čovečanstva i nemilosrdno dosipa svoj levak krvi koji miriše na novac.“

„U stvari, istorija nedavne finansijske krize potpisana je od strane ove banke i njenih pitomaca.“

Soroš je kao ova banka. Fil Batler kaže: „Džordž Soroš je zamesio svaku političku pitu koja postoji. Ako postoji kriza na svetu, sigurna je opklada da on ima udela u tome“.

Može se reći da su Soroš i „Goldman saks“ ideološki pripadnici istog bratstva. Njihova strategija je malo drugačija, ali je krajnji rezultat uništenje života putem ekonomskog sistema (bilo da je u pitanju kapitalizam ili socijalizam) i politička manipulacija.

Soroš misli da je nepobediv. Misli da može da se kreće u politici cele planete u nekoliko treptaja oka i da niko ne može da mu kaže da prestane. On je tvorac finansijske alhemije. Smatra da može da ubije političku stabilnost Evrope i Amerike bez izazova.

Soroš je star, ali nije zastareo. Njegova organizacija je nedavno razotkrivena u obavljanju tajnih operacija osmišljenih da destabilizuju Rusiju. Povodom toga zanimljiv je citat procureo iz dosijea „Soroš fondacije“:

„Naš interes je da se uključimo u aktivnosti ruskih pokreta koji se bore protiv tradicionalnih vrednosti. Ali imenovanje naše strane je problematično: mi smo u poslu kanalisanja novca u drugim zemljama u političke svrhe.“

Sada se vidi pravo lice Soroša. Sve te priče o pomaganju sirijskim izbeglicama, o spasavanju Ukrajine, o „građanskim pravima“ i uvođenju „demokratije“ u Rusiju su samo dimna zavesa.

Prema Batleru, sve je to infekcija Soroša. Soroš želi da uništi ruske tradicionalne porodice. On želi da Rusija bude kao zoološki vrt, a „demokratija“ je termin kojim obmanjuje mase.

Soroš je u februaru 2015.godine napisao da je „Putin veća pretnja postojanju Evrope od Islamske države“ i takvim izjavama je samo otpočeo svoj đavolji plan.

„Lideri SAD-a i EU greše kad misle da je Rusija potencijalni saveznik u borbi protiv islamske države. Dokazi ih osporavaju. Putinov cilj je podsticanje razgradnje EU, a najbolji način da to postigne je da poplavi Evropu sirijskim izbeglicama.“

„Ruski avioni su bombardovali civilno stanovništvo u južnoj Siriji i naterali ih da pobegnu u Jordan i Liban. Sada je u pustinji 20 hiljada sirijskih izbeglica koje čekaju prijem u Jordan.“

A dokazi ovakvih tvrdnji? Pa, dokazi su u samom Sorošu. Ono što on kaže je dovoljno. Nema potrebe za istragama. Soroš je alfa i omega, početak i kraj. I ako dokazi slučajno ukazuju na nešto drugačije onda moraju biti odbijeni. Ako se Rusija zaista bori protiv terorista onda je takva informacija ipak lažna jer se Soroš sa njom ne slaže.

Soroš ne shvata da je ranjiviji nego ikada ranije jer se ne ponaša praktično. Teži da dopuni ideološke dogme i zanemaruje istinu.

Verovatno je istina da je Soroš protiv izraelskog režima, ali ono što on daje to sa druge strane uzima.

Svidelo se to njemu ili ne, Soroš indirektno podržava izraelske zločine time što podržava organizacije za zbacivanje Asada. Ako zaista želi da učini nešto dobro onda bi se trudio da stvari popravi a ne da podržava zločinačke ideologije koje vode ka uništavanju.

Soroš je agent novog svetskog poretka.

Rusiji je očigledno bilo dosta ovog čoveka i na kraju su mu zabranili pristup državi. Soroša i njegovu subverzivnu organizaciju označili su kao „pretnju nacionalnoj sigurnosti“.

„Soroš je špekulant i samoproglašeni filantrop, a njegove malverzacije oslobođene od poreza su sastavni deo ratne mašinerije“, reči su Vilijama Engdala.

On je očigledno u pravu. Ali Rusija je više nego spremna da odstrani Soroša. Ako se ikad Soroš osmeli da uđe u Rusiju, nikada više iz nje neće izaći.

Rusija potresa same temelje novog svetskog poretka i političkog satanizma.

KOMENTARI9 komentara

 1. Lilit says:

  I iz Srbije treba da ga isteraju,ali ti sto treba to urade nisi gadljivi na njegove dolare...

 2. Vukovar 91. says:

  Njega Rusija treba ne da odstrani nego da odstreli, i ostale parazite iz njegove NSP porodice, sve drugo je slabo...trebaju da sa kinezima i ostalim saveznicima organizuju masovnu likvidaciju tih parazita doslovno u 24 sata.

 3. Nemanja Vlahović says:

  Ovo g.... od čoveka ne zove se Soroš nego Šoroš (mađarska verzija prezimena) ili Soros (engleska verzija prezimena.

 4. Dr.Paki says:

  Govedo

 5. vlada says:

  Gospodo,magicna strela koja pokazuje njihovo delovanje je knjiga,bolje reci knjizica CRVENA SIMFONIJA,ispitivanje Haima Rajkovera,alias Kristijan Rakovski koji je napravio GLODOMOR u UKRAJINI ZBOG CEGA DANAS IMATE TU KIJEVSKU HUNTU,zatim,sta ce Izraelski instruktori kod Gruzina 2008,zato sada mirno,Iranci su dozvolili Rusima bazu za poletanje ka Siriji,onda,kupovanje zlata u sto vecim kolicinama...dodajte i vi nesto...

 6. vlada says:

  Uzgred,nasi su imali prilike da ga ubiju pa su odustali,mislim da je to bilo 1998 ili 1999 godine 1

 7. Pravda je spora ali dostiža says:

  Pa Čedu Jovanovića treba streljati zbog Soroševih para pa Divca pa redom...svako ko je uzeo novac kojim je urušavana Srbija treba glavom da plati.

 8. sinisa says:

  Soroševce treba povešati u Knez Mihajlovoj, a džukelu Seroša isto tako, čim uđe na teritoriju opljačkane Srbije.

 9. Lovro says:

  Za 30M + troškovi ide i Šoroš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *