ПУТИН ОБЈАВИО РАТ ГЛОБАЛИСТИМА – Протерује ГМО, вакцине и фармацеутске производе – НЕЋЕТЕ ТРОВАТИ МОЈ НАРОД, ТРУЈТЕ СЕ САМИ

PUTIN OBJAVIO RAT GLOBALISTIMA – Proteruje GMO, vakcine i farmaceutske proizvode – NEĆETE TROVATI MOJ NAROD, TRUJTE SE SAMI

25 aprila 2018

Savet bezbednosti Rusije pripremio je izveštaj koji se čuva u Kremlju, prema kome Putin izdaje narađenja da njegov narod mora po svaku cenu biti zaštićen od GMO i zapadnih farmaceutskih proizvoda.

U izveštaju se navodi da predsednik Putin smatra da je sledeća faza evolucije čovečanstva trenutno u”ozbiljnom riziku” i da zapadne i globalne sile “namerno usporavaju proces napretka zbog njihove lične koristi, pišu alternativni mediji SAD.

“Mi kao vrsta imamo mogućnost da nastavimo da razvijamo naša tela i mozak zdravom uzlaznom putanjom, ili možemo pratiti zapadni primer poslednjih decenija i namerno otrovati našu populaciju genetski izmenjenim hranom, farmaceutskim proizvodima, vakcinacijama i brzom hranom koje trebaju biti klasifikovane kao opasne, zarazne droge.”

“Moramo se boriti protiv ovoga. Fizički i intelektualno onesposobljena populacija nije u našem interesu “, navodi se u izveštaju.

Opisujući prosečnu zapadnu državu kao “intenzivno vakcinisanog autističnog debelog čoveka, srozanog ispred ekrana,koji se bori sa kukuruznim sirupom”, u izveštaju se navodi da takve taktike koje vlade koriste da podele svoje građane nisu samo tame zla nego i kontraproduktivne na srednji i dugi rok “.Putin u poslednjih nekoliko godina besplatno poklanja zemlju ljudima koji su spremni da je organski održavaju. Cilj je postati svetski “vodeći izvoznik” organske hrane zasnovanoj na “ekološki čistoj” proizvodnji.

Izveštaj Saveta bezbednosti dolazi samo nekoliko meseci nakon što je Kremlj najavio zaustavljanje proizvodnje sve hrane koja sadrži GMO, što je međunarodna zajednica shvatila kao veliki korak u borbi protiv multinacionalnih kompanija poput Monsanta. Rusija nastavlja da vodi put prema prirodi,i organskoj poljoprivredi.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI16 komentara

 1. goran says:

  Pa, zar te barabe nisu vec proterane iz Rusije. Putin uvek kasni, a bere pohvale kao veoma hrabar?

  • Nebeska Srbija says:

   On bar kasni,za sad!!!A mi sto ce nadrljamo nikom nista!!!Monsanto u Novom Sadu,njih pljuj a ne Putina,on nema veze sa ovim nasim izdajnicima sto bi za dinar prodali sve sto nije njihovo.

   • goran says:

    Razlika je u tome sto on ima cime da se suprotstavi, a mi nemamo. Njegova sramota je veca nego Vuciceva.

    • Kica says:

    • Miško says:

     A mi kao nemamo? Jel teško gadjati MK jajima i trulim povrćem svaki put kada ga vidite negde?

  • doktrina soka says:

   A koliko si ti iuspred Putina,da bi kritikovao grickajuci hot dog.

   • goran says:

    Ma, da, ko sam ja da kritikujem milionera Putina i njegovog jevrejskog zeta, bilionera, koji mlati pare preko Putinovih veza. Sirotinja ne sme da kritikuje milionere, to su tvoje vrednosti, ali ne i moje. Ako pratis moje komentare, videces da cesto pogodim sta ce Putin uraditi, znaci ipak sam ispred njega. Evo, ponavljam: Putin je sluga cionistickog vrha i bankarske elite, isto kao i lideri zapadnih zemalja. Pre vise godina sam predvideo sukobe u Siriji i rekao da ce Putin pred Izraelom biti na kolenima. Upravo to gledamo danas. Rekao sam da Putin nece braniti ukrajinsdke Ruse, i to gledamo danas. Tvrdim da nece ratovati za Srbiju, a to ces tek gledati. Kad sve to odgledas, a ti se javi da mi kazes kako si.

  • Drasko says:

   Baraba ima mnogo na zapadu, a on je sam.Samo polako sve ce on njih pomesti.

  • E.Lirsch says:

   Tacno atko. A kad ja otvorim Usta pa zucnem nesto protiv Putina skoce na meine ko na azdaju. Vec 20 godina se zna da je GMO otrovan i za vakcinacije od Gejtsa i Soriosa.... lekovi... Sve sluzi ad se populacija onesposobi mentalno, duhovno i fizicki. Sta je Putin do sada cekao? Nije hteo da ljuti "zaapdne partnere"... NEMA opravdanja.

   • Kica says:

    Zasto zapad barem ne pokusa da protera te trovace?

   • Miraš says:

    Rusija već jeste preduzimala neke mere po ovim pitanjima, a ovaj tekst je prilično neodredjen u pogledu šta sad konkretno preduzimaju.

  • padre says:

   Oni nikad ne odustaju, njih treba svakog dana ponovo proterivati,jer zatvorio ti vrata, oni bi kroz prozor, zatvorio ti prozor, oni bi kroz dimnjak, zatvorio ti dimnjak, oni će kroz kanalizaciju!Zato jih treba stalno šamarati i biti na oprezu!

 2. Sančo Pansa says:

  Naravno da je to obavljeno u Rusiji, a sada to poručuje svijetu i uvode striktan zakon. Država Rusija je ušla u projekat proizvodnje zdrave hrane u staklenjacima na prostranstvima veličine tri (3) francuske države, na zemlji prve, druge i treće klase. Smatraju da će posao biti završen najdalje do 2030, najranije do 2020 a realno je do 2025!!! Rusija napreduje i rade na sebi konstantno i slojevito u svim oblastima!!!

 3. Bora says:

  Nece da truje svoj narod ali ipak dopušta Meku i Koka Koli da truje po Rusiji.

  • Kica says:

   Pa nije Bog... Radi covek koliko moze. Ti uradi 1% od toga sto je on uradio i bices srbski heroj

 4. zlatko says:

  Bravo, baćuška, ruka ti se pozlatila! Samo nastavi da predlažeš zakone za zaštitu ruskog stanovništva. Ono je još poslednja nada ove jadne, izmrcvarene planete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *