ПУТИН ОЧЕКУЈЕ НАПАД НА РУСИЈУ!? Донео неочекивану одлуку…

PUTIN OČEKUJE NAPAD NA RUSIJU!? Doneo neočekivanu odluku…

16 marta 2019

Protivvazdušni raketni sistem S-400 Trijumf preuzeo je u petak borbenu dužnost u Kalinjingradskoj regiji.

Prema odeljenju za štampu Baltičke flote, raketni sistem nove generacije S-400 preuzeo je dužnost da zaštiti zapadne vazdušne granice zemlje. Protivvazdušni raketni puk održao je vojnu paradu pre nego što je novi S-400 dobio svoju prvu borbenu dužnost.Komandant Prvog protivvazdušnog raketnog bataljona Vitalij Semerenko rekao je da je ranije “na tom položaju bio raketni sistem S-300, koji je malo stariji i imao je manje mogućnosti u smislu gađanja mete u tom području”.

Novi protivvazdušni raketni sistem S-400 ušao je u Baltičku flotu početkom marta. Ona je stigla na svoju stalnu lokaciju u Kalinjingradu sa poligona Kapustin Jar, koji se nalazi u regionu Astrahan, nakon uspešnog vođenja početnih borbenih dejstava.

S-400 Trijumf sistem protivvazdušne odbrane je dizajniran da otkrije i uništi sve vrste vazdušnih pretnji. Domet sistema dostiže 400 km, dok je u stanju da cilja do 30 kilometara u visinu.

(Pravda)

KOMENTARI10 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Rusi treba da kažu zapadnim nacistima da će se u slučaju napada na Kalinjingrad služiti nemačkom metodom 100 za jedno-na 1 raketu treba da pošalju 100 na nemačke i druge EU gradove i time im pošalju poruku šta Rusi misle koliko vredi to EU smeće.

  • padre says:

   Ne vredi idioti govoriti, da je glup!On se time ponosi!

   • Pravda says:

    vidi se po tebi.

 2. Gardista says:

  Samo zamenili s300 za s400.

 3. A akoM says:

  Ako USA-Zapad misli napasti prvi(a misli),onda neće napasti Kalinjingrad i dati Rusima priliku za pravodobnu uzbunu i odmazdu,nego će napasti direktno Rusiju,i to tako da Rusija iza toga neće stići-moći napraviti uspješnu uzbunu-odmazdu,nego samo popušiti!

  • Zdravko says:

   drugar citaj malo vise obrazuj se i posle udara na Rusiju,jesi cuo sta je PARAMETAR,proguglaj malo

 4. milorad2 says:

  sprema se diverzija i pokušaj izazivanja rata da bi bankarska grupa oko goldman saksa i londonskog kluba pokušala neku vrstu simultanog državnog udara u glavnim državama z.evrope i NATO komanda je tu glavni izvodjač radova.Ali nisu svi u NATO vrhu u igri a koliko znam i generalni sekretar sedi na 2 stolice, samo ih čekaju da pokušaju nešto kao što je bio državni udar u turskoj.Leteće glave u političkom smislu sada svuda po evropi a neki od srednjih izvršioca tog plana su već pod istragom, postoje dokazi o finansijskim prevarama i oni će biti hapšeni isto SIMULTANO.Sprema se veliki političko ekonomski obračun u EU a zatiim u USA, sve počinje sa bregzitom, jer londonsko društvance misli da će opet imati imperiju:)E pa neće majci:)Biće ovo vema turbulentno proleće u evropi ali rat teško da će uspeti da pokrenu zaverenici koji barataju nacističkim parama:)

  • pravda says:

   Bravo za TEKST

 5. A akoM says:

  Što se tiče PARAMETRA,već su i sami Rusi počeli sumnjati u njega!Osim toga,ne postavlja USA slučajno svoje vojne snage na granice Rusije!Nego zato jer vjeruju da iz te pozicije mogu izvesti iznenadni prvi udar neobranjivo!Pošto je riječ o velikom i bremenitom procesu,to samo znači da je USA uvjerenost u to vrlo velika,a to zapravo znači da počiva na vrlo jakim činjenicama!Onaj koji toga nije svjestan,čini veliku grešku!

 6. samostalan says:

  Haradinaj napada Moskvu, koliko sutra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *