ПУТИН ОЧИТАО ЛЕКЦИЈУ И ПОГОДИО У СРЖ: Американци и борци за ЛГБТ права бесни

ПУТИН ОЧИТАО ЛЕКЦИЈУ И ПОГОДИО У СРЖ: Американци и борци за ЛГБТ права бесни

20 јула 2019

Шеф руске државе Владимир Путин и режисер Оливер Стоун разговарали су о младим генерацијама и теми ЛГБТ популације. Према Стоуновим речима, оно што се данас дешава у америчкој култури је врло чудно.„Постоји америчка култура?“, запитао је Путин режисера током интервјуа.

Стоун је изјавио да је „увек био бунтовник и да је то и сада“ и додао да је „шокиран тиме како размишљају младе генерације“.

По мишљењу америчких режисера, омладина „многе ствари сматра нормалним“.

Он је нагласио да се сада много разговара о питањима рода и половима.

„Људи се стално на друштвеним мрежама идентификују различито — ’ја сам ово‘, ’ја сам оно‘, ’ја сам трансродна особа‘ или ’цисродна особа‘ — нејасно је шта се дешава“. Стоун сматра да је на то усмерена превелика пажња.„Сувише добро живе. Немају паметнија посла“, одговорио му је Путин, сложивши се са прослављеним режисером да је то „нездрава култура“.

Стоун сматра да је руски закон који забрањује пропаганду хомосексуализма међу малолетницима — разуман.

Путин је објаснио да Русија жели да „пружи могућност људима да најпре одрасту, а да затим донесу одлуку о томе ко су и како желе да живе“.

„Након тога, нема никаквих ограничења“, рекао је Путин.

KOMENTARI14 коментара

 1. A akoM says:

  Elton Đon i njegov muž,imaju-odgajaju posvojeno dijete!Što će biti to dijete i što opće i može biti,nego homić!?!Jel to u redu,prema tom djetetu i općenito?!?Ako je to u redu zašto onda nije i prirodno,taj.uobičajeno u prirodi?!?Ako homoseksualizam u prirodi nije pravilo nego izuzetak,zašto ga onda čovjek silom pretvara u pravilo?!?I još to smatra postignućem?!?Pa onda ovaj Putin i istomišljenici,biva smatran retardirano,iako se ponaša prirodno,odnosno kao priroda uglavnom,a ne iznimno,rijetko,bolesno!?!Pa mu se(im se)čude!Bolesnici!A ako prevagnu,svijet će postati bolnica!S imenom!Sodoma i Gomora!I budućnošću!Zna se kakvom!

 2. Косовац says:

  Стварни светски Дубоки центар пласирања у јавност хомосексуализма као начина живота мора и даље да буде обавијен велом тајне. Најзаслужнији људи се крију и присиљени су да и даље делују тајно. Што је заиста неправда обзиром на њихове велике заслуге….. Честитам Путину, и Русији, зато што још не организују педер-балове. То је реткост у свету. И Јевреји су такви, с тим што ово задње са њиховим министром педером делује само као глума да се власи не сете….. Иначе за мене је велика непознаница видљив страх политичара да нешто критикују актере и промотере хомосексуализма. Чак се и Војислав Шешељ плаши, што није нормално. Када би само са пола уста јавно изјавио да је педерастија болест, видели бисмо по величини вриштања у ком грму лежи зец….. А власт, она на педерске промоције увек шаље делегацију као например сада Ружића. Као на прославу јубилеја неке државе. Некоме се удвара, а никако да се проникне коме то? Ружић није хомосексуалац, али у име народног социјалистичког напретка, присиљен је да се и он врцка по београдским улицама…..Што каже онај стари штос, педера има колико хоћеш, али нема пара.

 3. теоретичар says:

  Готово исти став Запад има према свим словенским народима без изузетка и манипулише са њима како му воља, захваљујући својој култури коју словенски народи без резерве прихватају. ЧЕМУ ОНДА ПРОСЕРАВАЊА И КРИТИКА ЗАПАДНЕ КУЛТУРЕ, КОЈА ЈЕ ДАНАС УСТВАРИ САМО ЈЕДНА КУЛТУРА -КУЛТУРА АМЕРИКЕ??? И да поновим - и ИСТОК и Запад, дакле цела планета данас је уствари прожета са америчком културом. Дакле, испаде да је америчка данашња култура, КУЛТНА култура човечанства. Џаба се Путин полива водом када Руси имају само један једини узор испред себе где год се окренули - Амерички узор и тамо сви блену и сви теже. Руси више немају своју културу а као што ни један народ на свету више не живи без бар 50% америчке културе, тако живе и Руси. То да рашчистимо у својим мозговима па да прекинемо глупе расправе о појединим кретенизмима човека који постоје одувек и заувек. Џаба се кречимо када се већина народа света данас клања америчком култном Богу интернета, фејсбука, твитера и осталих "социјалних медија" које ствара ИСКЉУЧИВО Америка. И Исток и Запад су изгубили већину својих култура и самосталности јер народи и Истока и Запада прихватају америчку културу. Ту Путин не може ништа да уради осим да даје популистичке изјаве. Проблеми које народ света имају нису педерски проблеми, него добровољно прихватање америчке културе од свих народа света. А зашто су народи света једва дочекали америчку културу, ствар је психологије и друштвених уређења држава света. Ту лежи објашњење и одговор зашто су све културе народа света поражене најмлађом културом на свету - Америчком. Утицај америчке културе је толико данас јак, да је у већини држава света изазвао трајне и неповратне културолошке промене. Разлика у оном што зовемо менталитет једног народа, данас је међу народима света готово нестала под утицајем америчке културе. Можете је назвати деструктивна, конструктивна, идиотска или нежна, ништа не мења. НАРОД је прихватио највећим делом и то је то. А за дубља објашњења заиста нисам расположен. Биће ту и злоупотребе и користи и свега што иде уз турбулентне менталне промене у човековом животу, а јесу турбулентне промене. На крају ће се то ипак искристалисати и уравнотежити а хаотичне промене свести човека данас под утицајем америчке културе ће довести до стварња неких нови менталитета, са основама старог менталитета сваког народа. То значи да је утицај америчке данашње културе неизбрисив и оставиће трајне промене свести и менталита људи на нашој планети. Можете то назвати чак и револуционарна промена свести човека. У суштини, биће то ипак напредак човека спроведен понекад мучно али народи света неће одустати од ове наизглед невидљиве револуције, јер је већина тих промена ипак оно што народи света желе и хоће. Зато популистички говори Путина немају никаквог значаја осим популистичког, а тај значај данас је већ превазиђен и Путин више нема ону харизму коју је имао на почетку. Дакле, губи у том културолошком делу и сам свестан тога, јер његов, руски народ је то прихватио.

 4. теоретичар says:

  Поједине наказне појаве су заживеле више на папиру и у медијима него у стварном животу американаца. Сматра се да свако има људско право да се туца како му воља а то се опет сматра као демократска слобода и достигнуће једног друштва да ослободи човека окова па чак и ако су ти окови окивали болесне и некорисне појаве, јер једноставно ти окови нису успели да униште те појаве. У суштини, ако ниси у стању да победиш онда се удружи, то јест пусти педерство на миру. Спаљиво га или не оно је ту и поново се рађа. У том случају, одустајеш од борбе, јер нема ни сврхе ни потребе. Педерство је изузетак који не може да нестане. Човек га увек изнова рађа. И то потпуно здрав човек. Као што није добро ни фанатично изгласавање родне равноправности, није добро ни фанатично прогањање вештица. И једни и други су у праву и једни и други нису у праву, на потпуно једнак начин. Исток је усвојио готово 75% америчке културе генерално и невешто копирао готово све друштвене појаве настале у САД. Погрешио сам намерно, па да објасним. Тачно је да су и Исток и Запад наше планете усвојиле АМЕРИЧКУ културу 75%. Оних 25% што нису, није ни важно али НЕ ЗНАЧИ ама баш ништа, јер је већина америчке културе дочекана слепо и без задршке прихваћена баш и директно од свих народа Света. Дакле, џаба појединачна одбијања када је готово све већ прихваћено. Другим речима, Путин се полива водом са неким чврстим ставовима руског народа а не пада му на памет да призна да су Руси толико поамериканизовани да је то већ кретенизам на делу. Жао ми је, али то је истина. Америци уопште не смета педеризам педера, јер 99,9 % становништва нема никакве везе са педеризмом а и то је истина коју Исток не подвлачи из чисто популистичких разлога, као Путин на пример. У суштини, педере нико данас и нигде на свету не прогања, са изузетком неких исламских држава, али то су само изузеци. Религија вас нигде на свету није заштитила од настраности педеризма јер он је део човековог живота одувек и ни један народ нема 100% живот без педера. Моште их спаљивати, они ће увек поново настати јер то је део живота човека. Ето, то спаљивање вештица је Америка укинула законски али педеризам у Америци се није развио ништа више него што је то случај у Русији, Кини, Србији или Турској. Русија ће након Путина такође пресликати и америчке педерске законе, јер као што све копира и понекад изгледа смешно, тако ће и то копирати. Русија вековима буљи у Запад и упиње се свим силама да буде као запад, тако да је и руски народ то усвојио генерално и неповратно. Али Запад НЕ прихвата Русе на тај начин, гади их се и мрзи их из дна душе као и Турке уосталом.

  • Косовац says:

   @ теоретичар, Добро си ово написао, и све то што пишеш, помало додирује истину………. Али велику неистину износе ове твоје тврдње „…..већина америчке културе дочекана СЛЕПО И БЕЗ ЗАДРШКЕ ПРИХВАЋЕНА баш и директно од свих народа Света….. нису педерски проблеми, него ДОБРОВОЉНО ПРИХВАТАЊЕ АМЕРИЧКЕ КУЛТУРЕ од свих народа света….. зашто су народи света ЈЕДВА дочекали америчку културу…..“………. Али одакле испаде сада код тебе АМЕРИЧКА КУЛТУРА. Толико си папира потрошио, да опишеш нешто РУЖНО и нешто што уопште не постоји. Каква култура, какви бакрачи. Нарочито ово твоје ДОБРОВОЉНО ПРИХВАТАЊЕ АМЕРИЧКЕ КУЛТУРЕ изазива подсмех и неверовање да неко са просечном интелигенцијом може да нешто тако изговори. Значи, Добровољно прихватање Америчке културе је када стотињак тих КУЛТУРНИХ РАДНИКА прави шетњу у сред Београда, а за сваки случај се блокирају све улице, постави се обезбеђење милиције са потпуном опремом, приватно обезбеђење, обезбеђење војском са борним колима, круже хеликоптери. Све добровољно, само се мало дода зорт, да би се амбасадор амерички скот прошетао и врцкао своје дупе по лепим Београдским улицама. Јака нека култура, у пичку материну.………. И твој рад би био потпунији када би схватио да је педерастија болест, коју не може да излечи ни масовна терапија 500.000 педерчића на балу у Мадриду, Лондону, Вашингтону………. Прочитај мој коментар горе, не можеш то да демантујеш неком измишљеном културом.

   • теоретичар says:

    Бориш се светрењачама, косовац. Шта је стотинак педера кроз БГД спрам 2 милијарде фејсбук кретена из целог света? Немој да износим овде шта све Срби и Руси раде и објављују на јутубу и осталим АМЕРИЧКИМ социјалним мрежама. Нису педери само гузери и скакачи којих има само десети део промила. Писао сам ја и о педерима али они нису ни најмање привлачни нити моћни нити имају неки утицај, осим што су послужили за удар по свим културама света. Моћни су људи који њих подржавају, а та заштита је стигла из америке. Знаш шта је највећи проблем код људи који неће да прихвате стварност? Они је негирају и тврде да не постоји и сервирају своју стварност. То су твоје ветрењаче. Амерички народ реално постоји, најмлађи је на свету и најјачи је на свету и најагресивнији је на свету. Америчка култура постоји и има највећи утицај на свету. Јел видиш како се сви прецедници света шминкају и ботоксују? Јел видиш Путина како лиже усне када говори? Па нема више ни пљувачних жлезда толико је пута ботоксован и оперисан по лицу. Јел видиш Меркелино затегнуто лице, без иједне боре а тело се распада и тресе? Е, ако имаш очи видео си, а то је дошло из Америке. То је саставни део кулутуре једног народа и тај део су прихватили на свакој тачки света. Култура није само књижевност, опера, позориште и фудбал него и фејсбук, твитер и остало. Американци нису имали светске књижевнике и пласирали су своје петопарачке детективске романе који су затрпали киоске по Србији после другог рата, американци нису имали Бетовена ни Мају Плисецкају и зато су урадили нешто своје и адаптирали балет толико да је он као класичан балет нестао, опере и етуде су електронизовали и опет створили нешто што је уништило класичну музику, односно приступ класичној музици као и класичан балет, књижевност и многе друге ствари из културе како су је народи света схватали пре Америке. Наравно, то је сада део светске културе а у суштини је маде ин америка. Напоменуо сам горе да је тема исувише широка и ако из залета негирамо постојање америчке културе, онда није чудо да не схватамо шта се догађа са нашим народом и осталим народима света. Не греши, косовац. Америчка култура је данас најжешћа стварност наше планете а такође и амерички народ. До пре петнајс двајес година сам писао да амерички народ уопште не постоји, да је то нека мешавина а не народ а људи су ме листом подржали. Нажалост, направио сам аматерску грешку, из залета, беса и немоћи, јер тај непостојећи народ влада светом и све је данас под печатом америке. И култура света. Кинези? Руси? Срби? Французти? Поливају се кантама леда када американци то раде на јутубе. Била то америчка култура или не, сви народи света носе америчке натписе и прате америчку моду и стајлинг и тајминг. Ко тера Србе да носе на мајицама америчке рекламе , и то деца испод 15 година? Ко тера старије да се каче по меричким социјалним мрежама и падају са столица глумећи неке животне догађаје? Срби су помало бљутави, Руси одвратни са том глумом и копирањем а Кинези су већином комплетни идиоти а има их ко ситни светаца по америчким социјалним мрежама. Ко тера те људе тамо? Нико! Слепо прихватају све из мерике и то је то. Америка је преплавила свет на све могуће начине, нажалост и војно и економски. Потражи кроз историју неку империју која је имала толики утицај и моћ на цео свет а не само на "познати" део. Када људи схвате да се добровољно придружују томе путу, бар већина човечанства, тек онда ћемо бити на почетној тачки да сачувамо и нешто своје. Нажалост, ствари су отишле толико далеко, да неки народи једноставно више нису у стању да се врате коренима. Ту негде близу је и српски народ. Зато пишем и оштро и без пардона. Срби, пробудите се бар тамо где можете. (Ни мени се не свиђа ни оно што видим ни оно што пишем. Боли ме готово свако слово).

 5. теоретичар says:

  А помало сам се и уморио. Нисам се предао и никада нећу. Косовац, срели смо се ми већ на другим неким порталима, ако се не варам. Надам се да си пребродио све ударе живота. Увек сам читао твоје коментаре и имао шта да научим.

  • Косовац says:

   @ теоретичар, Препознао сам стил, али ме збунило то твоје форсирање Мерике и њене културе, па нешто па сам помислио да си ти неки амерички педер. Видим да сам погрешио, и зато ти се извињавам..... Много ми је драго да смо се поново срели, али ме опет страх да нас не истерају са овог сајта као са оног, да га не иментујем. Јер ми смо као антиматерија, када се сретнемо, мора да се деси експлозија………. Шефе, нормално је да си се уморио. Године су то. Циркулација……….. Па и ја сам се уморио, али ми је ето Бог дао да и даље гурам, чак ми је сачувао и неке бајтове у глави. Све док твоји КУЛТУРНИ американци не пусте 5G HUAWEI. Тада оде мас у пропас..... Хвала Богу, удари живота још нису дошли, видећемо како ће се и шта ће се. Надам се да те снага алтајског сома још држи, ја се трудим али почело је да ми не успева..... Иначе, свака борба је борба против ветрењача. Ако не кренеш у правцу ветрењача, онда борба губи сврху, боксујеш у празно. И то више није борба. То је екскивирање. Ескивација валда.

   • Косовац says:

    @ теоретичар, Ево, само што сам изрекао неке Шокантне речи у коментару који је предходио овом, одмах сам стављен на црну листу. Цензура бато. Сада, ако више не добијеш неки абер од мене, немој да мислиш да је то моја некултура.

   • теоретичар says:

    Сачекај увек. Понекад чак и сутрадан. Не ради посматрач 24 сата и не стиже да осмотри коментар одмах. Не верујем да ће било коме твој стил сметати а и има шта да научимо из политичких наука. Има овде бар двоје са оног ударног сајта, али нећу да ти кажем ко су, али једно је јако активно. Већином ћеш прочитати коректне коментаре. Нема тровача, бар нема често. Не знам јеси ли пратио, али онај портал је сав избрисан са интернета. Вероватно неком љуте ране наносио. На овом су ипак прагматичнији нараштаји. Овде се понекад огласи чак и дон кихоте, али је пристојан и пажљив. А ја се често питао да ли сам те нешто превелико увредио и увек ми било криво ако јесам, али ти си намћор па заћутиш и нисам никад сазнао. (Ето, почео сам)

   • теоретичар says:

    Још један српски родољубиви портал је елиминисан са интернета, али није избрисана архива. А лепо сам се свађао са главним на том порталу тамо да је ауторитаран и да се много испољава. Написао ми једно дугачко полупљувачко оправдање приватно, а на порталу се држао добро, мада ја нисам никад повукао реч. Још сам купио и његових пар књига, али ме преварио са америчким рекламама када ме убеђивао и ја купим, а он објавио сабране коментаре са свога портала. Ко ми крив? Лепо сам му рекао да ће га фејсбук збрисати са све његове сараднике, али он глумио незаменљивог. Додуше, заиста су били просрпски и зато сам му и рекао да неће тамо дуго спавати јер се осећао премоћан. Нису мене газде истерале са оног о коме причаш, и остао сам све док ми интернет телохранитељ Фларе није блокирао приступ. Јесам био изненађен када си нестао и неколико пута сам покушао да те покренем "тешким речима" али нисам знао да си блокиран. Тебе су вероватно приватно блокирали јер сам ја увек држао страну мојој миљеници па се валда потрудила да сачува мене, али су се негде прерачунали и ето дошао тата и све позатварао. Моја миљеница се отселила на Југ и тамо је ваљда неки репортер. Ваљда је вучкови вукови протерали да му не мрси послове по БГД. А јесте. Мене су истерали буквално доживотно из ВН и Политике када нисам прихватио братске савете да се прилагодим новим временима и новим газдама. Не бих више у детаље јер онда ћу споменути и оно што не сме да се спомене. А јелда да сам те лепо изиритиро са коментарима изнад? То је као нека врста аларма пред нову зору, али ништа. Буди само груб и удри ветрењаче.

    • Косовац says:

     @ теоретичар,……. Наравно да сваки коментар треба имати неку провокацију, да изазове другог у стилу „баш ћу сада да му кажем“. Па оплетем на граници увредљивости……Нису ме сви блокирали, са сајта пок. Жељка Цвијановића сам буквално протеран – добио сам обавештење „Протерани сте са овог сајта“ ни пет ни шест. Зато што сам извређао неког тамо неважног СНС политичара. И његову странку. Шта ћеш, таква ми је судбина да будем стално протериван, зато што сам са Косова……. Иначе, дискреционо право сваког сајта је да одбије да објави нешто, па и мој бенигни коментар. Глупо је љутити се. Ја обично изгубим вољу и тугујем неколико дана. А некад сам захвалан када видим какве сам глупости спремио да пошаљем у јавност. Тада бих частио Мудератора или мудераторку………А велика ствар је код ВН и Политике, они раде за трећа лица. На пример министарство просвете плати чланак да буде афирмативно написан о лиценцирању директора школа. Ту је урачунато и да неки коментар не поквари срећу и без везе почне да таласа. Верујем да су то слатке паре. Сигурно и ми коментатори доприносимо већој постигнутој цени, ако, од нечега треба да се живи. А ВН као да има фирму ботова и тролова, тачно се може по коментарима видети „ја подржавам све мере наше владе….“. Једном сам их зезнуо па сам им се прикључио коментаром „Не сумњам у нашу Владу, подржавам сваки вид борбе. Како је лепо борити се против сајбер криминала, ох како је лепо, ох, ох…..“. Били су се мало наљутили, када су касније утврдили да сам ја свршио на ту борбу. Али коментар је већ био објављен……….Овде не би требало да се ниједан коментатор вређа, али речи морају да буду теже него обично. Иначе ја уживам када се сетим неке праве увреде за неког западног политичара, као оно што Скот врцка дупе по Београдским улицама. Е сад ако је Скот стварно педер, онда то није увреда, и то је мој промашај………..Што се тиче ветрењача, не секирај се ти, ја сам врло близу да разоткријем ЕУ и њен систем. Наравно то многи знају, али као интерна тајна не дозвољавају да се објави. Откривам директиве ЕУ које се аутоматски преносе на Тло Србије, откривам да се закони доносе под строгом контролом НВО ЕУ, са циљем да саботирају што више друштвено – политичке односе, и наравно да финансијски исцрпљују становништво………има још….

    • Kosovac says:

     Видиш колега Крез,…. наши коментари трају један до два дана. Мање од живота пчела. Које живе недељу дана. Тако да ја никако нисам могао да видим неки твој провокативни или жалостиви коментар у вези мене. појео га мрак, а ја сам престао да читам тај сајт. Ја сам видео да је васељенска серољенска, па још када сам доживео да ми она твоја Изовићка малтретира коментаре, нормално, побегао сам добровољно, нису морали да ме терају. И протерују….. А да сам сом као ти, ја бих вероватно прогутао Изовићке као оно како их Сом гута. отвориш само уста….. Па сам добио једно велико искуство са како ти кажеш Српским сајтовима, где је србенда власник тог сајта упутио захтев Скупштини Србије, да се неизоставно направи споменик Скендер Беу у сред Београда. Тада је оно Борка Павићевић била жива, таман да јој направи по вољи………. Случајно сам налетео на коментар једног Дејана коментатора са овог сајта, где је исто покушао да ме провоцира назвавши ме мајмуном. А мени је то било симпатично, нешто ту није у реду, да ме неко назове мајмуном, а ја да се слатко смејем. као мајмун.……….. има још…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u