ПУТИН ОДГОВАРА НА ГЛАСИНЕ ДА ИМА ВИЛУ ОД МИЛИЈАРДУ ЕВРА! Ово је покушај испирања мозга Русима! (ВИДЕО)

PUTIN ODGOVARA NA GLASINE DA IMA VILU OD MILIJARDU EVRA! Ovo je pokušaj ispiranja mozga Rusima! (VIDEO)

26 januara 2021

Ruski predsednik Vladimir Putin demantovao je danas glasine da poseduje palatu u Gelendžiku na Crnom moru, navodeći da ta palata ne pripada ni njemu, niti nekom članu njegove porodice.

Putin je na onlajn sastanku sa studentima kazao da nije pogledao video koji je prethodnog vikenda objavio tim opozicionara Alekseja Navaljnog, pre svega zbog nedostatka vremena, i smatra da su glasine o palati korišćene za pokušaj „ispiranja mozga“ Rusima.„Nisam pogledao ceo film već samo delove koje su mi pripremili moji saradnici. Ništa od snimljenog na filmu nikada nije pripadalo meni niti ikome od moje bliske rodbine. Nikada“, rekao je Putin.

Istovremeno, on je skrenuo pažnju da bilo koja imovina ove vrste ima određenu dokumentaciju i podatke o finansijskim transakcijama, i da ne može da ne ostane trag u beležničkim knjigama o tome.

U video snimku objavljenom na Jutjub kanalu Alekseja Navaljnog 19. januara prikazuje se imanje i vila kod Crnog mora. Tim Navaljnog objavio je video navodeći da je ta luksuzna „palata“ izgrađena za predsednika Putina kroz komplikovanu korupcionašku šemu.

Navaljni tvrdi da Putin u svojoj rezidenciji ima hokejaški teren, bioskop, striptiz klub, kazino, podzemnu crkvu, u „moru luksuznih objekata“.

Navodno, izgradnja je koštala milijardu evra i prostire se na 7.000 hektara.

KOMENTARI11 komentara

 1. petrovgrad says:

  Šta se pravda. Znaju sa zapada da nije njegova, ali lože narod. Tako su počeli sa Čaušeskuom, Miloševićem, Gadafijem, bivšim predsednikom Ukrajine pre revolucije. Tako su govorili za Sadama, tako govore za predsednika Venecuele. Znaju da se prokomunistička omladina pali na taj fazon. Takve vile i zdanja ima svaki baron ili lord u Engleskoj. Takve vile imaju ruski oligarsi, mislim da slične vile imaju i Karići u London. Njime takodje smeta što postoje takva zdanja u Rusiji, zašto nisu u Londonu ili Parizu, jer smatraju da nama priupadaju samo kolibe i sojanice.Luksuz je za njihovu gospodu.

  • I Love persida says:

   Kada ne mogu da ga pobede blic-krigom, onda mu umeću svakakve klipove u točkove, ne znaju oni da ako i smene Putina tu ima da iznikne još veća zverka od njega i to opasnija po njih.

 2. Kosovac says:

  Kako prepoznajem ofanzivu sorošoida, sam sebi se divim. ……………Čuješ, prikazali Putina sa pozadinom Iluminata. ……………Vidite, kod SKOJevaca ako kažeš da ima vilu od Milijardu, to je Minus. Kod Amerikanaca, evrounijata, uopšteno kod sorošoida, ako kažeš da Putin ima vilu od Milijardu, pa to je Uspeh, treba svi da mu se po difoltu klanjaju: O, Putine, O Putine, Veliki Putine.

 3. Spasoje says:

  Kad se stavi prst na čelo, videće se da su u srpskoj istoriji najveće štetočine Pašić, Šešelj i njegov štićenik.

 4. Spasoje says:

  Omaška. Bilo je namenjeno Šešelju.

  • Kosovac says:

   @ Spasoje Srbine, …..Koji je taj Štićenik, da mi je da znam?

 5. Kosovac says:

  I šta, evo pregledao sam video (nisam izdržao do kraja). Ovaj iluminatski znak sa Putinom se povremeno pojavljivao, a ovaj Nevaljni je pričao, pričao, kome ne znam, valjda nama budalama. Ali znam da me je podsetio na B92 od pre 20 godina (2001.) kada sam 2 puta nedeljno gledao reprize engleske emisiju o zločinima koje je Putin učinio prema Ruskim oligarsima, Abramoviču i ostalima. ……………Čuješ, nisu valja Rusi iz Moskve i Sibira toliko plitki. ……………A tu Putinovu vilu ne videh, valjda je negde slikana na kraju, nema važno, što bi rekao moj brat Rista Altajski.

 6. Ivke says:

  Pa i da ima pa sta ? on je zasluzan sto Rusija jos uvek postoji

 7. milanm says:

  Gluposti....samo milijardu dolara. Veliki Vladimir treba da ima mnogo mnogo vise. KAKVA JE TO DEVALVACIJA VRIJEDNOSTI. vrijednost jednog velikog PREDSJEDNIKA netko mjeri sa dolarima i socijalizira fenomen vlastitog bogacenja bez vrednosti osobnog rada. Svi ti Armagedon analiticari su u zoni niskozemskog razmisljanja koji, nacin razmisljanaj boli i treba da boli spodobe na Zapadu. Covek koji normalno razmislja zna da veliki Vladimir ima onoga materijalnoga koliko mu treba i to nebi trebalu biti upitno.

 8. Rista says:

  Ako Putin nema nešto ovako, onda treba da ga je sramota. I njega i Ruski narod. Pa neće valjda živeti u sojenici da bi Navaljani bila srećna? Ja mu priznajem da je peder i poštujem to njegovo umiljato stanje. Evropljani ga razvalili. Dve nakaze. Evropa i Navaljeni u duetu prave decu. Pogledajte unezvereni pederski pogled Navaljenog na nekim slikama.

 9. Rista says:

  s druge strane, Putin je u defanzivi protiv nevoljenog a to znači da nisu u stanju da nađu pravi odgovor na podmetačine. Nije ni čudo. Najteže je boriti se protiv laži. A s treće stranice, odbrana Putina je klimava. Kao da to ima neke veze što je to sve na nekom trećem ali Putin tamo živi. A ako nije tako, zašto bi skrivali vlasnika? Lepo vlasnik izađe(pa nije ukro valjda) i popiša ih sve redom. E ali to može kasnije da bude dokaz da stvarno nije Putinovo. Ovde treba onaj naš lepršavi advokat u penziji da nam malo pripomogne, ako nije odapo od vakcine. Čak i ako uopšte nije njegovo i on tamo nikad nije ni živeo, niti se kocko niti se igrao sa striptizetama, buva skočila. Po meni, to uopšte nije važno i čak bi me radovalo da je Putinova, ali eto imaš goveda koja misle da on to nije zaslužio. Ma država i narod treba da mu poklone a ne da on kupi. Inače, iz zapadnih medija saznajemo da je prvi milion Putin zaradio tako što mu je njegov omiljeni oligarh uplatio neke akcije da mu pokaže kako se to radi, te akcije bile na Putina, skočile za mesec dva i Putin dobijo milion dolara. Opet, a zašto da ne? Pa Buš ima ranč oko celog ostiona i krava ko salate. Ima južnjačku vilu sa dorskim stubovima i sluškinje na svakih par meteri. Tramp milijarder. Kenedijevi milijarderi. Bili dok su postojali, sada ih ostalo jedan komad pa ne znam. Gadafi posedovao milijarde. Sarkozi dobio 100 miliona od gadafija i tako to. Berluskoni je Putinov prijatelj poznat po tome što je javno živeo sa prostitutkama. Da je Rista takav neki precednik...šta da vam pričam. Znate. Ja bih sada podmetnuo Navaljnom milion dolara koje je kao dobio od Dojče banke i stavio mu lepo na račun rosbanke pa onda lepo tražio izveštaj od njih i javno ga objavio. Banka potvrdi da je novac stigao iz dojče banke pre navaljenog a dojče banka skoči ko ubodena udupe i stane vrištati NIJEEE, NIJJJEEE tačno, nismo mu ništa uplatili. A to nije ni važno, jednostavno se praviš blesav i pričaš svuda da mu baš ta banka platila da kenja po rusiji i eto, buva skočila ovog puta na navaljenog. Ma tu bre nema milosti niti poštenja. Onda bih te pare Navaljnog, naravno, zaplenio i posle stavio u svoj džep. Pa rekao sam, te pare dala dojče banka ali kao nije, dobro, onda su moje. I zdravo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *