ПУТИН ОДЛИКОВАО ЖИРИНОВСКОГ

PUTIN ODLIKOVAO ŽIRINOVSKOG

27 aprila 2021

RUSKI predsednik Vladimir Putin potpisao je ukaz o odlikovanju lidera Liberalno-demokratske partije Rusije Vladimira Žirinovskog Ordenom za zasluge za otadžbinu prvog stepena.

– Za njegov veliki doprinos jačanju ruske državnosti, razvoju parlamentarizma i aktivnoj zakonodavnom delovanju, dodeljuje se Orden za zasluge otadžbini I stepena Vladimiru Žirinovskom – saopštila je pres-služba Kremlja.

U martu je Vladimir Putin potpisao ukaz o dodeli državnih nagrada ruskim diplomatama za veliki doprinos u sprovođenju ruske spoljne politike.

KOMENTARI3 komentara

 1. Rista says:

  Žirinovski je zaslužio sve dobro što dobije. Ako Rusija posluša makar par njegovih saveta, idem da gledam uživo. Kada je Žirinovski rekao da u Rusiji svaki Rus treba da ima žena koliko može i da tako obnove ruski narod, nisam više čuo ništa bolje ni praktičnije na celom svetu. Svaka njemu čast. Objasnio je on to malo opširnije. Ruskinje se onda ne bi udavale za daj šta daš Kineze i ne bi preplavljivale internet sa bračnim ponudama jer nemaju za koga da se udaju u Rusiji. Još uvek ih ima poprilici viška ili je pravilnije reći da Rusa muškaraca ima manje zbog ogromnih žrtava u prošlom veku. Nisam nikad čuo da Azerbejdžan ili Čečenija imaju takvih problema. Kada Putin kaže da je raspad SSSRa najveća tragedija prošlog veka, on to misli samo delimično. Znate zašto nije bilo građanskog rata prilikom raspada SSSRa? Pa Rusija im dala sve što su tražili samo da ih se reši. To prvo, a drugo ni jedna republika nije ni smela da zarati sa Rusijom.

 2. persida says:

  Jevrejski liberal Zirinovski je jacao rusku drzavnost, ovo je totalno ludilo.

  • Branko says:

   Biće Perso da si ti bolje informisana od Putina. Nego ti njemu odmah napiši pismo da mu otvoriš oči.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *