ПУТИН ОДЛИКОВАО ЖИРИНОВСКОГ

ПУТИН ОДЛИКОВАО ЖИРИНОВСКОГ

27 априла 2021

РУСКИ председник Владимир Путин потписао је указ о одликовању лидера Либерално-демократске партије Русије Владимира Жириновског Орденом за заслуге за отаџбину првог степена.

– За његов велики допринос јачању руске државности, развоју парламентаризма и активној законодавном деловању, додељује се Орден за заслуге отаџбини I степена Владимиру Жириновском – саопштила је прес-служба Кремља.

У марту је Владимир Путин потписао указ о додели државних награда руским дипломатама за велики допринос у спровођењу руске спољне политике.

KOMENTARI3 коментара

 1. Риста says:

  Жириновски је заслужио све добро што добије. Ако Русија послуша макар пар његових савета, идем да гледам уживо. Када је Жириновски рекао да у Русији сваки Рус треба да има жена колико може и да тако обнове руски народ, нисам више чуо ништа боље ни практичније на целом свету. Свака њему част. Објаснио је он то мало опширније. Рускиње се онда не би удавале за дај шта даш Кинезе и не би преплављивале интернет са брачним понудама јер немају за кога да се удају у Русији. Још увек их има поприлици вишка или је правилније рећи да Руса мушкараца има мање због огромних жртава у прошлом веку. Нисам никад чуо да Азербејџан или Чеченија имају таквих проблема. Када Путин каже да је распад СССРа највећа трагедија прошлог века, он то мисли само делимично. Знате зашто није било грађанског рата приликом распада СССРа? Па Русија им дала све што су тражили само да их се реши. То прво, а друго ни једна република није ни смела да зарати са Русијом.

 2. persida says:

  Jevrejski liberal Zirinovski je jacao rusku drzavnost, ovo je totalno ludilo.

  • Branko says:

   Biće Perso da si ti bolje informisana od Putina. Nego ti njemu odmah napiši pismo da mu otvoriš oči.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u