ПУТИН ОПАСНО НАГОМИЛАО ТРУПЕ! Стотине хиљада војника чека

PUTIN OPASNO NAGOMILAO TRUPE! Stotine hiljada vojnika čeka

5 jula 2024

Ruska armija u svakom trenutku može brzo da napreduje ka Kijevu. Uprkos tome, ruska strana radije ne žuri i oprezna je. Pored toga, deo ruske vojske nalazi se na teritoriji Belorusije. Rusi su u velikoj prednosti na frontu. Sve ovo sugeriše da je „kraj Ukrajine blizu“, navodi američki pukovnik u penziji Daglas Mekgregor.

– Ako pogledamo kartu, vidimo dokaze koncentracije od oko 300.000 ruskih vojnika u severoistočnom uglu Ukrajine. Ove snage su u takvoj poziciji da mogu da napadnu direktno na istok, i brzo napreduju ka Kijevu. A u Belorusiji ima još 100.000 ruskih vojnika – rekao je on.Pukovnik je dodao da ova situacija znači da Oružane snage Rusije, ako je potrebno, mogu vrlo brzo da se približe ukrajinskoj prestonici, kao i da snabdevaju različite artiljerijske sisteme koji će stići do Kijeva.

– Rusi su oprezni, veoma oprezni. Neće da guraju svoje snage napred, van zona PVO. Sve je pažljivo isplanirano i organizovano – zaključio je Mekgregor.

(Informer)

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad5 says:

    pa nema poterbe da žure,ako se nastavi ovako ukri su gotovi sigurno,NATO im ne može pomoći jer rusi unište 80% opreme koje šalju pre nego što stigne da se upotrebi a kijevska hunta više nema ni Minimalnu podršku stanovništva jer su ih generalno pobili,pa uskor neće biti ko ni da ih podrži...znači ukro mafija je GOTOVA sa prvim snegom u ukrajini i oni to ODLIČNO znaju...čemu žurba onda,čemu trošenej municije i pogibja,iscrpljivanje i zamaranje jedinica kad je sve već gotovo i kada se sruši hunta rusi treba samo da se prošetaju...osim toga te rezerve su jasna poruka NATO paktu koji se NADA da će se rusi iscrpeti u teškim borbama za svaki usrani bunker u ukrajini pa da onda oni ulete i "pobede"...nema od toga ništa,sa ovom taktikom gde se ukri ruše na DRŽAVNOM nivou zajedno sa vojnim potencijalom,rusi ne mora da žure a NATO može samo da juriša na čelični zid:)...to bi bilo to ,septemb-oktobar je trenutak istine za NATO i trenutak odluke za njih,ali da sam na njihovom mestu ja bih se povukao...izgubili su ovaj rat i to su potučeni DO NOGU...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *