ПУТИН ОТКРИО ЦЕЛОМ СВЕТУ: У Сирији смо оставили С-300 и авионе, а и вратићемо се ако треба!

PUTIN OTKRIO CELOM SVETU: U Siriji smo ostavili S-300 i avione, a i vratićemo se ako treba!

17 marta 2016

1016620719 PutinProtivvazdušni sistemi „Pancir“ i „S-300″ ostaju na dužnosti u Siriji, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin na dodeli godišnjih državnih nagrada. Putin je, obraćajući se pripadnicima Oružanih snaga Rusije koji su se vratili iz Sirije, da će ruski sistemi i štititi nebo Sirije.

Putin je rekao da je Rusija intervencijom u Siriji pokazala svoju nespornu lidersku poziciju u borbi protiv terorizma. On je rekao da Rusija neće biti uključena u unutrašnje sukobe u Siriji i da budućnost zemlje treba da definišu njeni građani.

– Glavni cilj naše akcije u Siriji da se zaustavi globalna strašna nesreća, i da sprečimo da se terorizam proširi i na Rusiju – rekao je on.

Predsednik Rusije je dodao da armija Sirije, koju Rusija podržava, sada može da se surpotstavi teroristima i povrati teritorije koje su teroristi zauzeli. Iako Moskva ne želi da vraća snage u Siriju, ta opcija je otvorena ukoliko bude neophodno, kazao je Putin.

(Pravda)

KOMENTARI20 komentara

 1. cane says:

  CAR.Kreni sad na Balkan.

 2. enio says:

  kretencina....al i tebi se kratko pise,dat ce ti sad Hilary boga svoga

 3. enio says:

  cane pa sta ce on na balkanu,oli vi srbi nemozete sami izvojevati pobijede...nas napadate da su nam ameri pomogli...al cek hahahaha moran se nasmijat...kako se naziva kad vama rusi pomognu...cemu prica da su zapad i amerika pomogli Hrvatima...hihihihi glupog svita

 4. Sanitarna inspekcija says:

  @ Enio Pa zar vama u oluji nije najvise pomogao Sloba ??

 5. enio says:

  sanitarna je po vasem...

 6. rema says:

  enio makarone: Idi liži Američki kobas.

 7. enio says:

  rema lizat ces ti ruski,po ko zna koji put www.telegraf.rs/.../1006233-sve-ruske-izdaje-srbije

 8. enio says:

  rema mali bugarin

 9. Batina says:

  Enio, za tvoju informaciju vas kurbate Hitler je nazivao izmetom ljudskoga roda. Pametnom dosta.

 10. enio says:

  batina o vjerodostojnosti napisanog necu komentirat...dije to reka,kad...ko o tome pise i govori osin srbadije....

 11. PROTEST NOVI SAD says:

  VELIKI ANTI-NATO PROTEST U NOVOM SADU – 19. marta, SUBOTA u 15 časova na Trgu Slobode ispred spomenika Svetozara Miletića! Srpski sabor Zavetnici nastavlja sa održavanjem anti-NATO protesta širom Srbije! Ne dozvolimo da i dalje ostane na snazi zakon kojim Srbija postaje NATO kolonija! Pozivamo sve građane Novog Sada i Srbije da se zajedno okupimo i pošaljemo jasnu poruku režimu da srpski narod ne želi dalje integracije u NATO vojni savez! http://zavetnici.rs/?p=5006

 12. Pero Joksimovic says:

  Ajme meni, ajme barba Enio! Ća si popizdija?

 13. Baja says:

  Srbi, zar niste na prosvjedima hahahaha Ili vam je sigurnije na zapadu !!!

 14. stevo says:

  Gopon ENIO zar misliš da Slobo ne bi spasio Krajinu da američki ambasador Galbrat nije sedeo na hrvatkom tenku i uzvikivao kao Švejk "Na Krajinu,na Krajinu.."

 15. dejan says:

  RUSKA VOJSKA POKAZUJE MOC INTERVENCIJE SVUGDJE PO SVETU KOD ONIH ZEMLJA KOJI SARADUJU S NJOM I NARAVNO IMAJU INTERES DRUGI MRECIMA AKO NATO I DALJE BUDE VODIO RAT PROTIV SIRIJE I HOCE JER MU TREAB NAFTA IMAT CE RAT S RUSIJOM I IRANOM I SIRIJOM U TOJ IGRI NATO NE MOZE POBEDITI KAO SRBIJU 1999 PREKO 20 GODINA BI SE TAJ RAT VODIO ILI PREKO TEORIZMA ILI NEKIH OGRANICENIH KOPNENIH AKCIJA ALI JE PITANJE DAL NATO PAKT MOZE IMATI SREDSTVA U TOM ILI BUDUCIM RATOVIMA PROTIV NEKE VECE ZEMLJE LICNO MISLIM DA NEMA TIH SREDSTVA. NE TREBA ZABORAITI DA U OVOM SUKOBU U SIRIJI NISU BILE VECE ZEMLJE ITALIJA FRANCUSKA OGRANICEMO A OTALE CLANICE NATO-A NISU MOGLE SLATI AVIJACIJU TIPA BUGARSKA HRVATSKA POLJSKA CESKA SLOVACKA JER IM JE AVIJACIJA MALA I NEMAJU DOVOLJNO NOVCA ZA TAKVE RATOVE. NATO JE POTROSIO NA SRJ U 3 MESECA NA MALU SRBIJU VELIKE ZALIHE NAVODENIH BOMBI KOJE NIJE IMAO DOSLOVCE ISTROSIO JE ZALIHE NAD SIRIJOM I NIJE KORISTIO VELIKI BROJ TAKVIH BOMBI JER IH NEMA.NATO ZEMLJE IMAJU PROBLEM S OPSKRBOM TRANSPORTOM KOD ODREDENIH CLANICA SUMNJAM AKO BIH POCEL RAT S NEKOM ZEMLJOM POPUT IRANA OD 74 MILIONA LJUDI DA BI UOPSTE MOGLI IMATI BILO KAKVU PREDNOST JER IRANSKI PVO JE VEOMA JAK

 16. Krajisnik says:

  http://www.glas-javnosti.rs/node/17621/print Enio i Baja provjerite dobro da i vasi didovi nisu na spisku. Za Baju znam da su se njegovi pokatolicili u drugoj povovini XIX vijeka. Basic pa hrvat hahahahahhahaah

 17. Krajisnik says:

  SINU TISUĆLJETNE KULTURE Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača, Na poljima rodnim, braneći ih časno Kitio si cvećem svakog osvajača, Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno. Slobodu si večno, zakržljala raso, Ček’o da donesu tuđi bajoneti, Po gorama svojim tuđa stada pas’o, Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti. Pokaži mi redom Viteze tvog roda, Što balčakom s ruku slomiše ti lance, Gde je Karađorđe tvojega naroda, Pokaži mi tvoje termopilske klance. S tuđinskom si kamom puzio po blatu, S krvološtvom zvera, pogane hijene, Da bi mučki udar s ledja dao Bratu, I ubio porod u utrobi žene. Još bezbrojna groblja zatravio nisi, A krvavu kamu u nedrima skrivaš, Sa vešala starih novi konop visi, U sumraku uma novog gazdu snivaš. Branio si zemlju od nejači naše, Iz kolevke pio krv nevine dece, Pod znamenje srama uz ime ustaše, Stavio si Hrista, Slobodu i Svece. U bezumlju gledaš ko će nove kame, Oštrije i ljuće opet da ti skuje, Čiju li ćeš pušku obesit’ o rame, Ko najbolje ume da ti komanduje.

 18. Baja says:

  Baščelik Krajisnice ja se prezivam i oces opet sa te izdegenjecim hahahahaha

 19. enio says:

  krajisnik budaletino odkad su mulati srbi..zadnji put san ti reka .

 20. enio says:

  da smilja avramov hahahahaha..nego za koga ce kuja nego za svoje...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *