ПУТИН ОТКРИО: Ево шта ће се десити кад ја одем

PUTIN OTKRIO: Evo šta će se desiti kad ja odem

29 novembra 2018

Predsednik Rusije Vladimir Putin je uverio okupljene na forumu „Rusija zove!“ da za sada nema nameru da napušta glavnu državnu funkciju.

„Gde tako žurite? Ja za sada nigde ne idem“, sa osmehom i uz gromki smeh u sali, odgovorio je Putin na pitanje jednog od učesnika foruma, „kako će izgledati Rusija sledećeg dana, kada gospodin Putin napusti političku scenu“.

„Ovo ću reći: Rusija se i sada oseća samouvereno, zadovoljava sve svoje potrebe, otvorena za saradnju sa svim našim partnerima, uključujući i SAD“, naglasio je ruski lider i prelazeći na ozbiljan ton dodao je: „Nadam se da će to shvatiti (inostrani partneri Rusije) kao i potrebu rešavanja opštih zadataka i problema.“

(Sputnjik)

KOMENTARI13 komentara

 1. Deda Micko says:

  Ovaj frazira vise nego Vucko, njegov politicki uzor. Idi igumane, ne brini za manastir.

  • neko says:

   Kaze puteto (jev#reJsko???)nasi partneri ukljucujuci i sas alloooo glupani bre oni vama Sankcije avi sta radite zauzvrat zivela coca Cola i macdonalds.Put ine na vlast so skoro 20 godina mars bre parazitu gubi se

  • nina says:

   Još kad bi se ti deda sklonio, pa da malo odahnemo od napasti

   • Deda Micko says:

    Nemam nameru da se sklanjam, ko te tera da citas moje komentare, kakav mazohizam. Nego, reci ti nama da li si zaljubljena u Putina?

   • Deda Micko says:

    Kad devojka ne može da nađe momka u Beogradu, ona se zaljubljuje u starca iz Rusije.

  • pravda says:

   Na vasu veliku zalost,Rusija nije u rukama Mihajla Gorbacova i zapadnog podanika Andreja Kozirjeva. Zivela rusija

  • E.Lirsch says:

   Najgora kombinacija. Da die nece a da radi ne moze.

   • Deda Micko says:

    Naradio se vise od tebe i shvatio laz svakog politickog projekta, svake ideoligije i svih religija zajedno. Malo li je? Ne smetam ja vama, nego cinjenica da sam se oslobodio gluposti kojima vi jos uvek verujete.

  • Apis says:

   U odnosu na Vučka (Ovaj) Putin je podigao Rusiju iz pepela i vratio u svetski vrh. Zato ga zapad i mrzi. Njihovo geslo je: samo slaba Rusija je dobra Rusija

 2. Vera says:

  Do kraja ovog predsedničkog mandata u martu 2024 godine Putin će imati 71 godinu, On može i tada da se kandiduje za još jedan mandat.

  • Deda Micko says:

   Kako da ne, a kad umre mogao bi da postane prvi balsamovani Faraon u istoriji koji je ostao na vlasti. Nema razloga da i kao mrtav ne vlada Rusijom. Srbi bi to jedva docekali.

 3. Milica says:

  Rusija je i sada otvorena za saradnju sa svim našim partnerima, uključujući i SAD - rekao je Putin, a Marija Zaharova izjavila je danas "Zapadni partneri mogli su unapred da znaju o ukrajinskoj provokaciji u Kerčkom moreuzu, ili čak da učestvuju u njenoj pripremi." Onda šta je takvim nazovi "partnerima" zapravo poručio Putin? Rusija je stabilna zemlja koju ne mogu da isprovociraju, a ni da je uzdrmaju.

  • Deda Micko says:

   Živio Car Putin i supruga mu Carica Milica, na vjeki vjekov.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *