ПУТИН ОТKРИО СВОЈУ НАЈВЕЋУ ТАЈНУ – Његове речи одзвањају!

PUTIN OTKRIO SVOJU NAJVEĆU TAJNU – Njegove reči odzvanjaju!

2 novembra 2020

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je za liderstvo u 21. veku potrebno stvoriti mogućnost za otkrivanje prirodnog dara koji, uveren je šef države, postoji u svakom čoveku.– Kako bi postali liderom u burnom i složnom 21. veku, potrebno je stvoriti najbolje mogućnosti za samorealizaciju čoveka, otkriti talenat, prirodni dar koji svaki čovek, uključujući mladog čoveka, poseduje – rekao je Putin u finalu ruskog konkursa „Vreme promena“.

Predsednik je na njemu učestvovao putem video-linka.

KOMENTARI3 komentara

  1. M says:

    Toplo se nadam da će onda Putin jednog dana naći svoju dostojnu zamjenu!?!A Rusija sistem koji će to osiguravati i dalje u budućnosti?!?Sad kad znaju tajnu!?!

  2. persida says:

    Posle Jeljcina dosao je mali Jeljcin (takozvani Putin), a posle Putina docice mali Putin, to jest unuk Jeljcin. U tome je tajna.

  3. Avangard-Kinzal says:

    Ovo jasno najavljuje da neće pratiti zapadni 4-to rajhovski model fašističke vladavine i ukidanje ljudskih prava kako globalisti zapada instaliraju po USrA, EU i vazalima. Hrvati, baš ste se usrećili, dobili ste fašističku državu u kojoj i ZASLUŽUJETE da životinjarite 😂😂😂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *