ПУТИН ПОБЕСНЕО, па запретио!

PUTIN POBESNEO, pa zapretio!

28 februara 2018

Rusija neće beskonačno tolerisati napade militanata iz Istočne Gute na Ambasadu i trgovinska predstavništva Rusije, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin na zajedničkoj konferenciji za medije sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom.

– Kao što je poznato, u svakom slučaju mi u Rusiji to dobro znamo, granate padaju na teritoriju Ambasade Rusije i trgovinska predstavništva. Zar mislite da ćemo beskonačno to trpeti? Naravno da ne – prokomentarisao je Putin situaciju u Istočnoj Guti.

Ruski lider je naveo da se u regionu nalazi dosta ekstremističkih snaga i predstavnika terorističkih organizacija koji su uključeni u odgovarajući spisak UN, dok poslednja rezolucija SB UN govori o tome da borba protiv tih organizacija ne prestaje.

– Odakle stalno dolaze granate, nekada ima između 50 i 80 raketnih i minobacačkih napada dnevno – naglasio je Putin.

Šef ruske države je podsetio da je tokom poslednjeg razgovora sa kancelarkom Nemačke Angelom Merkel i predsednikom Francuske Emanuelom Makronom bilo dogovoreno da se organizuje humanitarni koridor kako bi deca, ranjenici i svi kojima je potrebna pomoć bili izvedeni iz zone konflikta.

KOMENTARI10 komentara

 1. goran says:

  Dve godine bombardujes i nista nisi postigao, jos ti gadjaju ambasadu, e moj Putine. Prepusti to nekome ko bolje zna kako da resi problem. Nema od tebe vajde.

  • Strahinja says:

   Ne laj KERU !!!

   • goran says:

    Straho, stavi Putinovu sliku pod jastuk i uzivaj, ko ti brani. A mozes ga staviti i na neko drugo mesto.

  • Pidza says:

   Pa kad Xmas sto to nisi tamo

  • Maximus says:

   Da,nije.Raturio ih sa malom silom u froncle.

  • Miraš says:

   Vidi se stalni napredak u rastu oslobodjenih teritorija Sirije, a snage SAA podržava značajno Rusija. Ali goranovo LAGANJE "ništa nisi postigao" treba da poništi sve te rezultate. Biće da je "naš" goran taj neprepoznati kapacitet koji bi tamo u Siriji postigao puno bolje rezultate. Nažalost nema ko da ga tamo pošalje, a sve je manje onih koji bi ga u Siriji primili. Možda bi ga primila neka od terorističkih organizacija koje tamo još uvek "posluju". Ali bezbednije je "junaku" biti na portalu.

 2. E.Lirsch says:

  Oce, oce. Jos kako. Ima da cutis jerbo ce da ti "banu" ZAPADNI PARTNERI....

 3. marko says:

  nema tu price brsi fasiste nece ih brisati zapadni banditi sigurno

 4. Miraš says:

  Hm. Zašto li je Vladimir Putin morao ovo da kaže Zapadnom svetu? Da li je i kancelar Kurc tokom razgovora sa Putinom tražio neprekidno primirje radi spašavanja "civila" u Istočnoj Guti? Sve se odvija otprilike ovako: 1. Snage SAA su pokrenule operaciju protiv terorista u Istočnoj Guti. 2. Većina ljudi je to pozdravila rečima: Puno uspeha momci i srećno u borbi protiv terorizma i terorista. 3. Rukovodioci Zapadnog sveta su rekli: Hoćemo prekid i primirje! Tu operaciju obustavite jer stradaju i stradaće civili. (tačnije "civili") 4. CIA i Mosad su bili još konkretniji: Šta? To oni hoće da ubijaju naše operativce na terenu.

 5. goran says:

  Samo Srbija, ne treba nam Sirija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *