ПУТИН ПОДЕЛИО ЗАДАТКЕ министрима! ЕВО ШТА СЕ ОЧЕКУЈЕ

ПУТИН ПОДЕЛИО ЗАДАТКЕ министрима! ЕВО ШТА СЕ ОЧЕКУЈЕ

26 јуна 2018

Руски председник Владимир Путин утврдио је списак задатака након „Директне линије“ која је одржана 7. јуна, наводи се на сајту Кремља.

 • Федерална антимонополска комисија да организује праћење цена на авионске карте и гориво;
 • МУП и Министарство рада да поједноставе добијање пребивалишта за странце;
 • МУП, Министарство за економски развој, Министарство рада, МИП и Министарство науке и вишег образовања да поједноставе издавања држављанства страним стручњацима;
 • Влада да предузме мере за даљи раст плата у јавном сектору;
 • Влада да субвенционише до шест одсто камате на хипотеке породицама са више деце;
 • Влада да припреми предлоге о проширењу субвенционисаних летова;
 • Власти Ростовске области да помогну избеглицама из Донбаса;
 • Влада и регионалне власти да осигурају даље ефикасно коришћење инфраструктуре Светског првенства у фудбалу.

„Директна линија“ са председником Русије ове године трајала је четири сата и двадесет минута. Гледаоци су послали више од два милиона питања, а шеф руске државе је одговорио на њих 73.

KOMENTARI4 коментара

 1. E.Lirsch says:

  A sto Putin mora sve sam. Sto i zasat drzi Medwedeva. Sta on radi. Odrzava vezu sa svetskim oligarsima i zelenasima. Sve ce ovo u cor-sokak jerbo jedan sam dobar ne moze. Mora TEAM da radi a Putin to nema. A sto ne oformi verovatno ni sam ne zna.

 2. Nele says:

  Pa ovo je sve za Azijate, nista dobro za Ruse. Azijati ce da preplave Moskvu i ostale gradove skroz, ovo je gore od Sorosevog plana sa imigrantima koji se sprovodi u Evropi :(

 3. Miraš says:

  Šteta što mi nemamo ovako nešto. "Direktna linija" je TV emisija uživo tokom koje gradjani Rusije sa svojim važnim pitanjima i sugestijama mogu direktno da se obrate Predsedniku Rusije. Poslednja Direktna linija održana je 07.06. 2018.godine, pre nepune 3 nedelje. Sem što su razgovarali tokom emisije i ostavili više od 2 miliona pitanja ova naknadna vest govori da su preduzete i odredjene konkretne mere povodom tada upućenih pitanja gradjana predsedniku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u