ПУТИН ПОДРЖАО МАДУРА!

PUTIN PODRŽAO MADURA!

24 januara 2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa predsednikom Venecuele Nikolasom Madurom,saopštila je pres-služba Kremlja.

Putin je izrazio svoju podršku legitimnim vlastima Venecuele u uslovima spolja isprovociranog zaoštravanja unutrašnje političke krize.

„Predsednik Rusije izrazio je svoju podršku legitimnim vlastima Venecuele u kontekstu spoljnog mešanja u unutrašnju političku krizu. Naglasio je da destruktivno spoljno mešanje grubo krši osnovne norme međunarodnog prava. On je govorio i u prilog pronalaženju rešenja u okviru ustavnog polja i prevazilaženju razlika u venecuelanskom društvu putem mirnog dijaloga“, ističe se u saopštenju.

Pres-služba dodaje da je predsednik Venecuele dao svoju ocenu o opasnom razvoju događaja u zemlji poslednjih dana i zahvalio na principijelnom stavu Rusije.

Predsednici su ponovo potvrdili zajednički stav da treba nastaviti saradnju Rusije i Venecuele u različitim oblastima.

(Sputnjik)

KOMENTARI6 komentara

 1. petrovgrad says:

  To je i legitimna obaveza Cara

  • Velika Metla says:

   Petrovgrad,mogao bi mu dodeliti i jedan orden!;;;)))

 2. maśa says:

  Naravno.Presjednik Putin zna što nose demostracije podržane Amerikom i saveznicima.Zat znamo da će Putin i RF biti oni sa koima će zapad imati velike probleme u takvim podlim i ciničnim aktivnostima svuda po svijetu.Nije bila slučajna posjeta belih labuda Venecueli.

 3. Slobodanka says:

  SAD je ubedljivo najveće zlo na planeti, bez konkurencije. Odkad važi pravilo da se predsednik strane države određuje spolja iz inostranstva i to putem tvitera, pa makar to bio i v.d. predsednik? Treba biti i zao i drzak pa slati tvitove takve sadržine. Na taj način zlonamerno, svesno i najverovatnije isplanirano podstiču nemire i sukobe u Venecueli.

  • Velika Metla says:

   Slobodanka,to je jedino šta mogu,da kevću preko raznoraznih medija,mreža,kao poslednja seoska prekoplotuša! Dobili su po labrnji u Siriji,pa će sada i u Venecueli!

 4. DonDon says:

  ovo je bio poziv da bezi u Moskvu. Izgleda je Venecuela zavrsena prica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *