ПУТИН ПОКАЗАО ЦЕЛОМ СВЕТУ КАКО СЕ ТО РАДИ: Његова ћерка примила руску вакцину против КОРОНАВИРУСА

PUTIN POKAZAO CELOM SVETU KAKO SE TO RADI: Njegova ćerka primila rusku vakcinu protiv KORONAVIRUSA

11 avgusta 2020

Predsednik Rusije Vladimir Putin saopštio je da je jedna od njegovih ćerki primila vakcinu protiv virusa korona.

„Jedna od mojih ćerki je primila takvu vakcinu. U tom smislu je učestvovala u eksperimentu. Posle prve vakcinacije imala je temperaturu 38, sutradan nešto iznad 37 i to je to“, rekao je Putin na sednici vlade gde je objavljeno da je u Rusiji registrovana prva vakcina protiv kovida 19.„Nakon druge vakcine, druge vakcinacije, temperatura joj je takođe malo porasla, a zatim spala. Oseća se dobro, a titri su visoki“, dodao je predsednik.

On je napomenuo da mnogi ljudi uopšte nemaju spoljne manifestacije, ni temperature posle vakcinacije. „Kao da ništa nisu ni radili“, zaključio je Putin.

KOMENTARI16 komentara

 1. E.Lirsch says:

  E sa'cu da overujem. Ma kak'i, bre!

 2. test01 says:

  idi begaj Putko - "jedna od mojih cerki..." i to dve vakcine za redom, sto se nikada ne radi ! Dosta nam je vies propagande i lazi bez obzira sa koje strane dolazile. Jasno je da su te upecali u korona zamku pa je onda Rusija pocela da radi na vakcini kao i ostali "kapitalci" posto treba da se profitira i na vakcinaciji a ekonomija je unistena. More gonite se svi u ...

  • Slobodanka says:

   SVI SMO UPECANI U KORONA ZAMKU jer plan Zapada je bio da ostatku sveta prodaju svoje vakcine i da nametnu celom svetu to vakcinisanje za obavezno: ako nisi vakcinisan ne možeš putovati po svetu, ne možeš tražiti posao na Zapadu, ne možeš studirati na Zapadu, ne možeš se baviti sportom, itd. Kad ono: Rusija prva! Rusija će sigurno zaštititi svoje stanovništvo što vakcinama, što lekovima. To znači da posle pandemijskog haosa koji je namerno stvoren Rusija će prva pokrenuti svoju privredu da radi u potpunosti, pre Zapada. Zatim ako je ovo bila proba mikrobiološkog rata Rusija ovim pokazuje da je sposobna i za taj rat. ... Ne možeš mi pričati da C 19 uopšte ne postoji. Slučajeva obolelih ima, ali tome se pridaje preterano velika pažnja. Namera je bila da se na taj način uvede diktatura nad svetom i da bi svi morali da pristupe obaveznom pelcovanju što bi bila zarada za one koji su pustili ovaj virus i razvili ovakvu propagandu.

   • Rista says:

    Slobodanka, gde ste videli to moranje vakcinisanja na Zapadu? Ja još uvek ulazim u te države na časnu reč. Usput me pitaju jel mi pokojni deda Rista imo bar jednom temperaturu u životu, ja odgovorim "Ma, niiiiije...majke mi!" i nastavim dalje. Verujem da će promeniti ulaz na "majke mi" kada naprave vakcine. Za sada je sistem izabrao samo javne ličnosti, kao što su sportisti, a tu spada i Đoković, pevaljke i sve one koji nisu deo upravljačkog dela sistema i oni moraju da se pregledaju obavezno i periodično kao primer narodu. Na primer, Putin ne mora da se vakciniše nikad. Ne mora ni Tramp ni merkelova. Dobro, za Merkelovu bi bilo greota da je izlože pogibelji. Žena bila poslušna cela veka, dovela tamnopute ljude i dala im švabice na izvolte. Na Zapadu vakcina još uvek nije uslov, jer je nemaju ili je nemaju dovoljno, ali pregledi za te javne lipicanere jesu obavezni.

    • Slobodanka says:

     Ne misliš valjda da su krenuli u trku za vakcinama sa ciljem da ih čuvaju na lagerima? Formalno i ne moraju da uvedu obavezno vakcinisanje, ali ono će biti obavezno. Dovoljno je da na kraju CV-a kandidat napiše zdrav sam i pelcovan sam protv C-19. Zato što je pelcovan on će imati prednost nad ostalim kandidatima. Oni koji već rade, ako nisu pelcovani postaće ubrzo višak. Tako će biti i u školama i na faklultetima. A tek turizam, nećemo moći da letujemo negde bilo gde na moru ako nismo pelcovani. A ovo što ste pomenuli poznate sportiste i estradne ličnosti koje su zaražene sa C-19, to nam prikazuju sa ciljem da nam utupaju u glavu kako se korona baš jako širi. Neće se niko zabrinuti i upecati za pelcovanje zbog vesti o nekom starcu u staračkom domu koji je zaražen i čije ime prvi put čuju. Eto na taj način nas spremaju za fazu 2 > pelcovanje.

    • Slobodanka says:

     Evo EU stalno daje preporuke prema kojim zemljama da budu zatvorene granice zbog tkzv. pandemije. Epidemija C-19 je propagandno podignuta na značajno viši nivo nego što je stvarno potrebno, sa tako napumpanim stanjem krupni menadžeri pandemijske krize, a medju njima je i EU, prave ozbiljne ekonomske krhotine. Razvijeni sever EU se još jednom obrušava na ekonomski siromašniji jug. Za jug EU karakteristična delatnost je turizam, a sad gledaj koliko su posećene Italija, Grčka, Španija, Portugal, Hrvatska, itd. Te preporuke EU zemljama koje sam pomenula su signal da će morati masovno da se vakcinišu čim te vakcine bude. Nemačka može da kaže da ne ceni ruske i kineske vakcine kao efikasne i da ih na taj način primora da moraju da koriste nemačke i francuske vakcine.

   • Slobodanka says:

    Virus Corona dosad je bio poznat kao lak i beznačajan virus. Četiri osnovna tipa tog virusa cirkulisala su medju ljudima i još je bilo poznato nekoliko tipova virusa koji su cirkulisali samo medju životinjama ali ne i medju ljudima. Kako su napravili veliku frku? Na osnovu nama nepoznate egzotike. Oduvek važi da strah od nepoznatog najlakše je razviti. Posumnjali su da je ovo nov tip virusa medju ljudima, pored ona dosadašnja 4, ali nov je za naš imuni sistem jer je on sa životinja prešao na ljude. To je kao 5-ti i opasniji virus jer dosad nije napadao ljude te naš imuni sistem nema odgovor na takvu epidemiju. Pričali su nam priče o kineskoj pijaci sa koje sumnjaju da je krenula zaraza, o kinezima koji jedu zmije i mravojede i pitaj Boga šta sve još, pa o kineskom šišmišu, itd. Dok Kinezi sumnjaju da je virus kod njih ubačen u vreme održavanja Svetske vojne olimpijade u Vuhanu. Nešto su pustili, a mogu da nas truju i na druge načine i da tvrde eto to je C-19.

  • Slobodanka says:

   Tako je napravljena ova prva ruska vakcina protiv C-19 da se vrše dve vkacinacije. Najpre se radi prva vakcinacija i 21 dan nakon toga vrši se druga vakcinacija. Pronadjite tekst: "Kako radi prva ruska vakcina protiv virusa korona? /infografika/"

  • Slobodanka says:

   Evo kako su uspeli da naprave vakcinu za 5 meseci, imali su neko prethodno znanje i iskustvo koje im je sad koristilo. Tekst: "Ruska vakcina protiv korone napravljena pomoću jedinstvene tehnologije" Prilikom pravljenja vakcine protiv virusa korona naučnicima su pomogle informacije koje su dobijene prilikom razvoja seruma protiv ebole, a korišćena je ista tehnologija, rekao je direktor Nacionalnog istraživačkog centra „Gamalej“ Aleksandar Gincburg, prenosi televizija „Zvezda“. „Reč je o istoj tehnologiji, istoj tehnološkoj platformi. Na eboli je prvi put testirana efikasnost tehnologije vektorskog uvođenja gena u ljudske ćelije za pravljenje vakcine“, rekao je on. Kako je rekao, ta tehnologija je napravljena za uvođenje gena u ljudski organizam s drugim ciljem – ciljem lečenja bolesti pomoću genske terapije. Međutim, ista tehnologija se sada uspešno koristi za pravljenje vakcina. Prema njegovim rečima, radi se o tehnologiji koja može precizno, do jednog nukleotida, do jedne aminokiseline, odrediti dozu koju treba uvesti u organizam kako bi se proizveo određeni tip imunog odgovora. Gincburg je istakao da je pomoću te tehnologije izračunato gde će se sintetizovati antigen kovida 19, kako će se transportovati. Pored toga, on je rekao da vakcina ni na koji način neće uticati na zdravstveno stanje čoveka.

 3. Rista says:

  Pa normalno da nemaju nikakve reakcije, jer vakcina je samo fiktivna. Verovatno neka glukoza. Dobro smišljeno da se prodaje svake dve godine zanavek. Ono kao "jedna pilula dnevno celog života". A što se tiče "žrtvovanja" svoje ćerke, nije Putin ništa novo. Sve dinstije su tokom istorije poklanjale svoje ćerke kao mezimce Sultanima i Kraljevima, pa i naš Car Dušan je žrtvovao svoju ćerku i dao je Sultanu na čerečenje. Veliki Carevi su uvek žrtvovali svoje ćerke, jer ih smatraju viškom. A onda im put posipali jorgovanima. Ja mislio da je to vreme prošlo, ali sam se prevario. Nije se Car Dušan natrćio Sultanu, nego mu dao svoju ćerku da je guzi. Nije Putin primio vakcinu, nego dao svoju ćerku da je farmaceuti bodu. Samo onda bio jedan Sultan a danas to na redaljku. Toliko o veličanstvenoj "žrtvi" Putina. A ni Tramp nije bolji. Najglavnija žena njegovog harema je Princeza iz Slovenije. Sijeva najnovija Princeza je bivša pevaljka, Princeza Narodne muzike Kine. A Putinov dragulj u haremu je Islamska Princeza Plesa, svetska prvakinja. Danas ne znam ko je, jer Putin to često menja kao i Tile što je menjao. Putin se ugledao na Tileta. Šutno svoju izrađenu žensku i osnovao harem. Svim tim Carevima ćerke služe samo za podmetanje drugim Carevima. Nije na ponos, ali narod ko narod. Ovce volu malo soli uz travu pa cene žrtvovanje Princeza. Nekad se Klepopatra otrovala jer se razočarala u Antonija, Julija se otrovala da bi ubila Romea, a danas ta žrtvovanja nisu popularna. Danas je u modi starletisanje princeza na visokom nivou. I to uživo sa malo glukoze. Tek da se vlasi ne dosete.

  • persida says:

   Risto, ovo ti je najbolji komentar do sada. Ziv bio.

 4. Kulak says:

  Ustaše neće RUSKU VAKCINU.Ostavili su kosti pod Staljingradom.

 5. Zorana says:

  Putin se covek zdao u sprovodjenje globalisticke agende, a mnogi ga jos uvek vide kao patriotu. Smesno.

  • Istina says:

   Od kad si promjenio spool?

  • Slobodanka says:

   Rusija ima razvijen zdravstveni sistem, oni imaju i znanje i iskustvo u pronalaženju lekova i vakcina. A sada ima i u Rusiji zaraženih od virusa C-19 jer zaraza im je preneta iz Evrope, dakle imaju i uzorke virusa kog treba da savladaju. Na osnovu svega toga što imaju napravili su na naučno istraživačkom institutu Gamalej ovu njihovu prvu vakcinu protiv C-19. Biče još ruskih vakcina. Osim toga pronašli su i nekoliko lekova protiv ovog virusa. Globalistička agenda ovim gubi, jer to što su pustili više nije bauk. Zapadna farmakomafija koja je na ovom planirala da zaradi i ostvari još nekoliko drugačijih ciljeva nije računala sa tim da će Rusija napraviti vakcinu i to za 5 meseci. Rusija je morala da napravi vakcinu, kao što je ranije napomenuo Lukašenko ona ne može sebi da dozvoli luksuz da firme u Rusiji dugo ne rade zbog epidemije, a niti će dozvoliti da naprimer ruska vojska umesto da bude sposobna, a ona da sedi, kašljucka i prducka zbog tog C-19.

 6. uddu says:

  Uvek sam znao da je Putin na drugoj strani !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *