ПУТИН ПОРУЧИО КЕРИЈУ: Иди, наспавај се!

PUTIN PORUČIO KERIJU: Idi, naspavaj se!

15 decembra 2015

putin 57Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas u Moskvi, na sastanku sa američkim državnim sekretarom Džonom Kerijem, da Rusija i SAD zajednički traže rešenja za najkomplikovanije krize.

Putin je istakao da je ranije danas susret šefova diplomatije Rusije i Amerike, Sergeja Lavrova i Džona Kerija, bio veoma konstruktivan, preneo je Sputnjik.

„Pregovori su bili veoma konstruktivni. Ministar Lavrov mi je preneo sve detalje vaših predloga, kao i pitanja koja zahtevaju dodatne razgovore“, poručio je Putin Keriju.

Američki državni sekretar je rekao da su SAD zahvalne Rusiji za saradnju i da bečki pregovori o Siriji otvaraju čitav niz novih mogućnosti.

On je istakao da Rusija i SAD mogu mnogo toga da urade zajednički i da su bečki pregovori veoma dobar početak za to.

„Lavrov i ja smo saglasni da Rusija i SAD zajednički mogu postići mnogo toga“, naglasio je Keri.

Ruski predsednik se zahvalio Keriju na naporima koje ulaže u pronalasku rešenja za najkomplikovanije svetske probleme.

„Mi vidimo koliko napora ulažete za rešenje niza gorućih problema, ne uspevamo da pratimo vaše kretanje. Vidim, treba da se naspavate“, poručio je Putin Keriju, preneo je Sputnjik.

KOMENTARI2 komentara

  1. Apis says:

    Dosao Kerina da popusi putinovu lulu mira. Kakve su to kukavice i đubrad, nasrnu kao besni psi na prolaznika a kada ih samo jednom odalamiš odmah se uvlace ko crevni paraziti. PUTINE TERAJ TE PSE U NJIHOVO DVORISTE.

  2. Baja says:

    Ajde apise pišage napi se !!!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *