ПУТИН ПОСТАВИО ЈАСНЕ ЦИЉЕВЕ ВЛАДИ: Деца, деца и само деца

ПУТИН ПОСТАВИО ЈАСНЕ ЦИЉЕВЕ ВЛАДИ: Деца, деца и само деца

7 августа 2021

Руски председник Владимир Путин поставио је циљ влади да осигура повећање популације земље до краја 2024. године, саопштио је данас Кремљ.– Влада је добила задатак да достигне националне развојне циљеве, тако што ће повећати популацију до 2024. године, као и да се постара да просечан животни век грађана буде 75 година до краја 2025. године – наводи се у документу, пренео је ТАС С.

На састанаку Савета за стретешки развој и националне пројекте, Путин је нагласио да од 2012. до 2018. године, популација у Русији је повећана за 3,8 милиона људи, али онда, због „демографских рупа и осталих околности, држава се суочила са неповољном сликом по питању плодности становништва и одласка популације“.

Председник Русије је тада замолио владу да „погледа на ову чињеницу детаљније“, наглашавајући да „циљеви треба да буду реалистични и истовремено амбициозни“.

KOMENTARI4 коментара

 1. Риста says:

  Фала Богу да је рекао јавно. Решење је већ подоста измакло, али пола решења је и да затвори америчке конзулате којих има непрегледно по Русији. Није то једини проблем. Рускиње масовно траже визе за Америку, али кажем, има и други проблем. Сиромашније Рускиње које су на репу популације, све се више удају за Кинезе. Зато треба усвојити предлог Жириновског и у овим специјалним проблемима које Русија има данас, дозволити законско вишеженство. Има начина да се то уради чак и тако да не буде многоженство. То би била најсигурнија мера. Све Рускиње би биле искоришћене и све би имале децу. Уз затварање америчких конзулата, Русија би сигурно решила свој трагични одлив становника. Најмногобројнији народи на свету, који полако али незаустављиво потискују остале народе са светске сцене, тако су и постали многобројни. Исламски део живља и данас има многоженство и све је бројнији. Ето, није популарно у Русији, али је практично. И крајње родољубиво. Можда чак и екстремно родољубиво, али Русија срља у тешка времена са захукталим исељавањем Руског народа и мора предузети неке радикалне мере.

 2. Beli Orao says:

  Богме Путине , уведи високе цијене за алкохол и цигарете ! Па онда даље кораке , без реклама , поучне и стручне репортаже на тв, радију и новинама и то нон- стоп ! Забрану приватне производње алкохола и ако онда под јаким надзором државе , велике казне за трају израду истог и то све лијепо спаковати преко уредби законски , тад ће бити и више дјеце , здраве дјеце а и бољих родитеља а не браколомаца и пијаних возача , убица , силеџија и сличног олоша ! То све и за Србију и србску владу !

 3. Čist je ko Suza says:

  Putin je u suprotnosti sa bilijem i szo, ovi traže depopulaciju do 2024 i dalje , a Ptin ljubi ga majka naređuje povećanje populacije. Ta nova populacija mora da nauči kako da svoj ugljeni otisak i emisiju ugljenika svede na 0% inače će imati posla sa bilijem gubavim.

 4. Oće to says:

  Jeste, a posle će doći vladimir vladimirovič Lenjin sa svojom parolom:"Učiti, učiti i samo učiti." orig.(Učitsja, učitsja, i toljka učitsja.") A, el može on-line, pita mali Miško.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u