ПУТИН ПОСТАВИО ЈАСНЕ ЦИЉЕВЕ ВЛАДИ: Деца, деца и само деца

PUTIN POSTAVIO JASNE CILJEVE VLADI: Deca, deca i samo deca

7 avgusta 2021

Ruski predsednik Vladimir Putin postavio je cilj vladi da osigura povećanje populacije zemlje do kraja 2024. godine, saopštio je danas Kremlj.– Vlada je dobila zadatak da dostigne nacionalne razvojne ciljeve, tako što će povećati populaciju do 2024. godine, kao i da se postara da prosečan životni vek građana bude 75 godina do kraja 2025. godine – navodi se u dokumentu, preneo je TAS S.

Na sastanaku Saveta za streteški razvoj i nacionalne projekte, Putin je naglasio da od 2012. do 2018. godine, populacija u Rusiji je povećana za 3,8 miliona ljudi, ali onda, zbog „demografskih rupa i ostalih okolnosti, država se suočila sa nepovoljnom slikom po pitanju plodnosti stanovništva i odlaska populacije“.

Predsednik Rusije je tada zamolio vladu da „pogleda na ovu činjenicu detaljnije“, naglašavajući da „ciljevi treba da budu realistični i istovremeno ambiciozni“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Rista says:

  Fala Bogu da je rekao javno. Rešenje je već podosta izmaklo, ali pola rešenja je i da zatvori američke konzulate kojih ima nepregledno po Rusiji. Nije to jedini problem. Ruskinje masovno traže vize za Ameriku, ali kažem, ima i drugi problem. Siromašnije Ruskinje koje su na repu populacije, sve se više udaju za Kineze. Zato treba usvojiti predlog Žirinovskog i u ovim specijalnim problemima koje Rusija ima danas, dozvoliti zakonsko višeženstvo. Ima načina da se to uradi čak i tako da ne bude mnogoženstvo. To bi bila najsigurnija mera. Sve Ruskinje bi bile iskorišćene i sve bi imale decu. Uz zatvaranje američkih konzulata, Rusija bi sigurno rešila svoj tragični odliv stanovnika. Najmnogobrojniji narodi na svetu, koji polako ali nezaustavljivo potiskuju ostale narode sa svetske scene, tako su i postali mnogobrojni. Islamski deo življa i danas ima mnogoženstvo i sve je brojniji. Eto, nije popularno u Rusiji, ali je praktično. I krajnje rodoljubivo. Možda čak i ekstremno rodoljubivo, ali Rusija srlja u teška vremena sa zahuktalim iseljavanjem Ruskog naroda i mora preduzeti neke radikalne mere.

 2. Beli Orao says:

  Bogme Putine , uvedi visoke cijene za alkohol i cigarete ! Pa onda dalje korake , bez reklama , poučne i stručne reportaže na tv, radiju i novinama i to non- stop ! Zabranu privatne proizvodnje alkohola i ako onda pod jakim nadzorom države , velike kazne za traju izradu istog i to sve lijepo spakovati preko uredbi zakonski , tad će biti i više djece , zdrave djece a i boljih roditelja a ne brakolomaca i pijanih vozača , ubica , siledžija i sličnog ološa ! To sve i za Srbiju i srbsku vladu !

 3. Čist je ko Suza says:

  Putin je u suprotnosti sa bilijem i szo, ovi traže depopulaciju do 2024 i dalje , a Ptin ljubi ga majka naređuje povećanje populacije. Ta nova populacija mora da nauči kako da svoj ugljeni otisak i emisiju ugljenika svede na 0% inače će imati posla sa bilijem gubavim.

 4. Oće to says:

  Jeste, a posle će doći vladimir vladimirovič Lenjin sa svojom parolom:"Učiti, učiti i samo učiti." orig.(Učitsja, učitsja, i toljka učitsja.") A, el može on-line, pita mali Miško.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *