ПУТИН ПОСТАВИО ПИТАЊЕ КОЈЕ ЈЕ УЗБУРКАЛО ЈАВНОСТ: Ствара ли се “ЕТНИЧКИ ВИРУС” који ће убијати само одређене народе?

PUTIN POSTAVIO PITANJE KOJE JE UZBURKALO JAVNOST: Stvara li se “ETNIČKI VIRUS” koji će ubijati samo određene narode?

31 oktobra 2017

„Mi smo predmet velikog interesa.”, izjavio je Vladimir Putin je na sastanku Veća za ljudska prava, te otkrio da „neke snage” prikupljaju biološki materijal Rusa, evropske rase širom Rusije.

Svi se sećamo skandala kada su američke tajne službe na svaki mogući način pokušavale doći do DNK diplomata koji rade u Ujedinjenim nacijama. U ponedeljak, 30. oktobra je predsednik Rusije Vladimir Putin otkrio nešto što postaje i više nego ozbiljno.

Tokom sastanka Veća za ljudska prava, jedan od sudionika Igor Borisov je izjavio:

„Neko je, koristeći sisteme video nadzora, prikupljao fotografije Rusa za nepoznate svrhe”. Nakon ove izjave, reč je uzeo Vladimir Putin te izložio još jedan puno ozbiljniji problem:

„Znate li da prikupljaju biološki materijal iz cele zemlje i svih etničkih grupa – ljudi koji žive na svim zemljopisnim područjima Rusije? Pitanje je: zašto to rade? To što čine, čine s određenom namerom i vrlo profesionalno.”

„Mi smo predmet velikog interesa”, rekao je ruski predsednik koji je pozvao na rešavanje ove situacije bez stvaranja panike.

Vladimir Putin je istaknuo da oni koji su prikupili biološki materijal Rusa mogu činiti s njim što su naumili, ali će i Rusi činiti ono što trebaju činiti.

Nedavno je Američka komanda za vazduhoplovnu obuku (AETC) objavilo konkurs za kupnju uzoraka ribonukleinske kiseline (RNA) i biološkog tkiva Rusa evropske rase. Potencijalni dobavljač je morao poslati uzorke u AETC i priložiti informacije o zdravstvenom stanju donatora.

Što je to biološki materijal i što iz njega možemo saznati?

Kolega iz redakcije portala Logično davno je opisao na vrlo jednostavan način što se sve može saznati iz naših gena, haplogrupe i markera:

„Svako od nas nosi kombinacije gena koje nasleđujemo od našeg oca i majke, a koji nam određuju naše osobne karakteristike – boju očiju, boju kose, našu konstituciju, sklonosti ka određenim bolestima, visinu i druge detalje. Postoji jedan izuzetak, a to je informacija u kromosomu Y, koja se prenosi bez izmena s oca na sina, iz generacije u generaciju. Bez izmene, osim u slučaju mutacije, što je prirodno i najčešće bezopasno.

Upravo ova mutacija se naziva marker, a koji genetičarima služi kao svetionik za njihova genetsko-antropološka istraživanja. Ovaj marker, tj. informacija o mutaciji se prenosi od prvog našeg pretka Homo sapiensa, pa do svih potomaka tisućama godina kasnije tj. danas. Ponekada se unutar jedne loze dogodi više mutacija, tako da se jedna loza širi kao krošnja u više grana, gde su grane nastale mutacije. Treba naglasiti da svaka osoba u svome kromosomu ima zapisane sve mutacije od nastanka čoveka, što uveliko olakšava praćenje i migracije naroda.

Dakle glavna grana se zove haplogrupa, a ona se dalje širi u podgrupe koje su definisane markerima, tj. naknadnim mutacijama. Kada genetičari pronađu novu granu, tj. mutaciju, oni nastoje pronaći mesto gde je ona nastala, i tada nastaje nova linija ljudske rase”, napisao je Petar Jasak 2009. godine.

Kako se mogu iskoristiti ove informacije koje Rusi nose u svom biološkom materijalu?

Vladimir Putin nije javno obznanio što misli o svemu, ali ćemo pokušati „artikulisati” njegove misli. Pošto se putem haplogrupa i markera može odrediti populacija određene etničke grupe, regiona, grada, sela i porodice, stvar postaje jasna i zastrašujuća.

Dovoljno je napraviti „etnički virus” koji će se aktivirati samo na određene haplogrupe i markere, a da za ostalu populaciju bude bezopasan. Rusi su svesni što to znači kao i predsednik Vladimir Putin. Radi se o najstrašnijem oružju za masovno uništenje ciljane populacije s perfektnom selekcijom, a pri tome nema nikakve fizičke destrukcije materijalnih dobara.

Na žalost tehnološki napredak je postao veća pretnja za ljudski rod, nego mu čini dobro. U kakvom ćemo svetu živeti za nekoliko desetljeća, nitko ne može odgovoriti. Znamo samo da svetom definitivno vladaju sociopatološki profili koji ne prezaju od ničega kako bi i dalje dominirali malim ljudima. Ništa nisu bolji ni oni koji takve služe. verovatno su i njihovi markeri već poznati, za vreme kada ne budu više potrebni gospodaru.

(logicno.com)

KOMENTARI6 komentara

 1. Hruscov says:

  Beli lukac, dzivke i sirenjica, a pored cvarci i slanina...da vidis marker kako brlja posle toga. Vraca se na staro. Ni osiromasen uranijum mu ne moz nista.

  • Nebeska Srbija says:

   Origano i rakiju si zaboravio.domacu..

 2. Antibot says:

  Sudeci po tome sta EU, Amerika i krupni kapital rade Srpskoj naciji, taj virus je kod nas vec ukorenjen, a spasonosne vakcine nikako nema. Postoji "Rusomicin Putinifol", ali ga Srbija ne jos ne uvozi. Ceka se na SNS i Vucica da odobre uvoz i spasu sebe i naciju od pomora.

 3. Ivan Grozni says:

  Nista ovo nije novo. Nemci su od Amerikanaca, u proslom veku, preuzeli opsezan materijal sto se tice bioloskog rata. Nacisti su nastavili eksperimente na ratnim zarobljenicima i Jevrejima, da bi da 1945 godine vratili u SAD (zajedno sa doktorima) rezultate tog rada. Postoji knjiga koju su napisali; Judith Miller,Stephen Engelberger i William Broad i zaove se Germs The Ultimate Weapon u kojoj se veoma jasno; pod punim imenom i prezimenom objavljuju istrazivaci kao i njihovi rezultati. Ono sto citalac moze zakljuciti je da na svetu postoje bolesni umovi koji ne prezaju ni od cega. Danas se sprovode tajni eksperimenti daleko od ociju javnosti. Za njih neznaju ni Predsednici drzava ni vojni komandanti. Oni se financiraju iz privatnih fondova i kao takvi ostaju tajna za sire mase. Teorija od 500 miliona zitelja sveta nije prazna prica. Neko o tome sanja. Mnoge stvari koje je Hitlerov rezim radio obican covek nije verovao da postoji.

 4. PRVA LINIJA says:

  NA PRVE SIMPTOME KIJAVICE LANSIRAJTE IM SARMAT-E PO REDU OD JEDAN PA NA DALJE A U SVAKU BOJEVU GLAVU UBACITE SVOJ DNK DA IM UPOTPUNITE KOLEKCIJU

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *