Путин потписао ЗАКОН који ће докрајчити западне компаније!

Putin potpisao ZAKON koji će dokrajčiti zapadne kompanije!

5 novembra 2015

Putin-signs-law 45Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je Zakon o reciprocitetnim merama na nezakonitu zaplenu ruske imovine u inostranstvu, prema kojem se na teritoriji Rusije omogućava zaplena inostrane imovine.

Prema Zakonu, sudski imuniteti stranih zemalja i imovina koju poseduju na teritoriji Rusije mogu biti suspendovani na osnovu principa reciprociteta, odnosno u slučajevima kada se u toj zemlji izvrši bilo kakva zaplena ruske imovine, odnosno uskrati pravo na sudski imunitet.

Zakon se odnosi na sve zemlje osim ukoliko ne postoji neki drugi dokument koji garantuje da imovina ne može biti zaplenjena.

(sputniknenjs.com)

KOMENTARI13 komentara

 1. mija says:

  Bravo, bravo!!! Tako se to radi! Naše imovine još uvek ima blokirane u Am. i drugim zemljama i nikom ništa. Ponašamo se kao pijani milioneri.

 2. pravdaa says:

  Mnogo će ovo zaboleti zapad a najviše NJemačku ali se divim tebe Care udaraš pravedno i na pravo mjesto neka prodaju svoje obaveznice bud zašto a Rusija će ojačati za 100%.

 3. Milomir says:

  Imperija uzvraća udarac. Bez obzira voleli mi ili ne Putina, ostaje pohvalna činjenica da je konačno neko stao u kraj divljanju Amerike i Evropske Unije. Respect za Putina i nadam se da će se mnoge stvari postaviti na svoje mesto. Svedoci smo da hladni rat ipak i nije toliko strašan koliko je strašno divljanje Amerike i NATO pakta.

 4. Apis says:

  Care putine ako ti zatreba vojnika racunaj na mene. Veći je ponos ginuti za Ruse nego ziveti za Engleze.

 5. Barakuda says:

  On na čelu Rusije je jedina nada u pravedniji svijet ! Neka ga Bog čuva !

 6. vasilije savic says:

  pravi potez!zastiti svoju zemlju i svoj narod!

 7. otac Satarije says:

  Taaaako! Al trebalo je to ranije,al ajde dobro.

 8. Stepa says:

  Ne mozes g... tretirati drugacije nego kakva jesu. Najzad da i njima neko uzvrati istom merom.

 9. Milenko says:

  VALJDA ĆE SE OVIM POTEZOM RUSIJE OTVORITI OČI CELOM SVETU DA NAPLATE I DRUGE OPLJAČKANE ZEMLJE SVOJE OD BAHATOG ZAPADA. ZA TO IM JE JEDINO POTREBAN OSLONAC NA EVROAZIJSKI BLOK A NE NA NEKE DEMOKRATSKO-KAPITALISTIČKE SVETSKE BANDE OD DRŽAVA ZAPADA.PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA.

 10. pravda says:

  Care Putine samo napred BOG te blagoslovio.

 11. GORDANA says:

  SVAKA ČAST GOSPODINE PUTINE...

 12. LJUBO CH says:

  Nema sta tu da se doda Putin je zivi bog na ovoj planeti svaki potezb zlata vredi samo tako nek nam je bog u pomoci ziveo!!!!!

 13. zIKO says:

  ....E MEDVED NE CESE NEGO SECE...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *