ПУТИН ПОЗВАО НАРОДЕ ЗАПАДА да не верују својим владама да ће их Русија напасти

PUTIN POZVAO NARODE ZAPADA da ne veruju svojim vladama da će ih Rusija napasti

17 marta 2022

VLADIMIR obratio se povodom Ukrajine i sudara Rusije sa Sjedinjenim Državama i EU narodima zapadnih zemalja.

Predočio im je da njihove vlade i mediji pokušavaju da ih ubede da je Rusija neprijateljski nastrojena protiv Zapada.Pozvao ih je da ne veruju takvim tvrdnjama:

„Želim da me čuju obični stanovnici zapadnih zemalja. Sada uporno pokušavaju da vas ubede da su sve vaše teškoće rezultat nekakvih neprijateljskih akcija Rusije, da morate da platite borbu protiv fantomske ruske pretnje iz svog novčanika. Sve je to laž!“

Ruski lider je zapadnim narodima predočio da su problemi sa kojima se suočavaju rezultat dugogodišnjeg delovanja vladajućih elita u njihovim državama,plod njihovih grešaka, kratkovidosti i ambicija“.

Putin se obratio i svojim sunarodnicima:

„Ograničenja koja su nametnuta Rusiji, naravno, stvaraju mnogo problema, ali ne stvaraju samo probleme, već i otvaraju nove mogućnosti za nas, za velike ruske poslovne strukture. Sada te strukture – i banke, naravno – imaju priliku da pokrenu svoj biznis i na Krimu“.

Prema Putinovim rečima, ruski bankarski sistem je bio prvi na udaru zapadnih sankcija, ali su se ruske banke izborile sa tim izazovom“.

Sociološka služba američkog univerziteta u Konektikatu potvrdila je da u SAD postoje dve Ukrajine: demokratska i republikanska.

Ta služba je Amerikancima postavila pitanje: šta biste lično uradili da se danas nađete u istoj poziciji kao Ukrajinci — da li biste ostali da se borite ili biste otišli ​​iz zemlje?

Ispostavilo se da samo 40 odsto demokrata želi da ostane u SAD i da sa oružjem u rukama brani zemlju.

Među republikancima takvih je 69 odsto, ali dobar deo njih bi to učinio ako „Rusi“ napadnu njihov Teksas (Virdžiniju…).

Svi ostali su spremni da pobegnu u Kanadu, Meksiko… ili nisu znali šta da kažu.

U obe polovine Amerike, stariji su spremniji da brane zemlju, a najsklonija bekstvu je omladina demokratske orijentacije.

Nije li vam ovo poslednje odnekud poznato?

(Fakti)

KOMENTARI3 komentara

  1. Kulak says:

    Ameri će očajnički da brane granice koje je nacrtao komunist.

  2. Pravda says:

    Predsednice nemoj se molim te obracati zombijima, oni tebe ne cuju, no uci ti svoj narod da mu je taj zapad neprijatelj i to ne samo sada nego od kada postoji a to je od petog vijeka stare ere. Mi Srbi smo to osjetili na svojoj kozi a ni vi Rusi ne zaostajete. Sagradite zid prema tom zlikovackom zapadu ali onaj od plazme koji sve dezintegrise tako da ni njihova tica ne moze da preleti jer su pokazali da i njihove tice mogu biti smrtne po Slovene. Bog te poziveo na mnogaja ljeta.

  3. I Love persida says:

    Rusi neće nikog napasti sve dok takvi ne predstavljaju nikakvu pretnju. Samo će im zatvoriti gas i naftu, žitarice i slično.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *